KEDVES KATANING TAGOK KÉRÜNK MINDENKIT HOGY ÜZENŐFALÁN ÉS PRIVÁT ÜZENETEIBŐL AZ 1 HÓNAPNÁL 

RÉGEBBI ÜZENETEKET ÉS KÉPEKET   KITÖRÖLNI SZÍVESKEDJETEK  HOGY NE TERHELJÜK TÚL AZ OLDALT.   A SAJÁT OLDALON LÉVŐ KOMMENTEKTŐL JOBRA EGY PICI PIROS +  OTT TÖRÖLHETŐ.

Kedves Barátaink ! A Faliujságon lehet üzenni egymásnak. A Körpanoráma csoportban is lehet nézni Tévé műsort és sok szép tájat is nézni.Kellemes időtöltést kivánunk Mindenkinek!

Kedves Barátaink! ÚJDONSÁG  A NING RÉSZÉRŐL.       !!!

 Ez egy zárt közösség oldal ,ahol   2010. óta a szabadidejét szeretetben,békességben együtt töltő csapat értékes Tagjává váltunk. AZ OLDAL  nem  FIZETŐS  Ezért kérek mindenkit aki velünk akar maradni hogy hivja meg barátait az oldalra .

Kivánunk mindenkinek kellemes idötöltést az oldalon.

                                !                                          

Főtér Fesztivál 2012 – Nagybányai Magyar Napok – szeptember 14-16 között

Főtér Fesztivál 2012 – Nagybányai Magyar Napok – szeptember 14-16 között 
2012-08-10 

A 2012-es Főtér Fesztivál szervezői szeretettel várják Nagybánya és a környék magyarságát, szeptember 14-16-án Nagybánya történelmi főterére. Legyünk ismét együtt, szórakozzunk együtt. 

Civil mozgalom és az önkéntesség jegyében nagybányai civil szervezetek több hónapos munka után szeptemberben hetedik alkalommal is megszervezik a közkedvelt Főtér Fesztivált. A nagybányai üzletemberek, cégek és magánszemélyek által lelkesen támogatott rendezvénysorozat idén is sok meglepetéssel, szórakoztató kulturális programmal várja Nagybánya magyarságának apraját nagyját. A szervezők idén is bevonulást terveznek a térre, amellyel a színességet, a forgatagot és a látványt szeretnék fokozni, valamint a tér megtöltését érzékeltetni. 

Ezen alkalommal a pénteki nap (szeptember 14.) a fennköltség és a klasszikus műfaj jegyében fog zajlani, ezzel tisztelegve az egyetemes és magyar kultúra előtt. 

Szombat (szeptember 15.), a közösségi szórakozás, a tartalmas időtöltés, a találkozás, a hagyományőrzés – összegezve a játék napja lesz. Este a Főtér Fesztivál 2012 főmeghívottja Horváth Charlie Liszt Ferenc-díjas magyar énekes, a rock, a jazz, a blues, a soul és a funky jellegzetesen rekedt hangú előadóművésze (legismertebb dalai: az emblematikus Jég dupla whiskeyvel; Az légy, aki vagy; Nézz az ég felé). Szombaton továbbá utcaszínház, házi sörfőzde, nótaest, Torpedó együttes (Nagybánya) koncertje, és rengeteg izgalmas vetélkedő: sütemény fesztivál, facebook a téren, számcsata stb. lesz. 

Vasárnap (szeptember 16.) óriás játékok fesztiváljára várják a szervezők a kicsiket és nagyokat. Szintén vasárnap lesz kórus- és táncház-találkozó, Bányavirág születik, könyvvásár, középkori fegyverek és kellékek bemutatása és próbája, lesznek vetélkedők, koncertek… 

További részletek a következő időszakban. Addig is ne feledjék: szeptember 14-16-án jó lesz itthon maradni, vagy haza látogatni, hiszen ezen három nap alatt „Miénk itt a tér”! 


Videóverseny - Amikor a tér nem a miénk! 
2012-07-18 

A Németh László Gimnázium Diáktanácsának javaslatára, idén a Főtér Fesztivál videóversenyt hirdet. A szervezők alkalmat adnak, azok számára, akik szeretik az elektronikus rögzítés technológiáját, hogy megmutathassák tehetségüket egy videóverseny keretén belül. Ennek címe és témája: Amikor a tér nem a miénk, a videó 2-3 perces lehet, amelyet eredetisége és művészi minősége alapján is díjazzuk. Jelentkezni lehet a Főtér Fesztivál facebook oldalán, az ide feltöltött anyaggal, vagy emailen (foterfesztival@nagybanya.ro) szeptember 7-ig.

Bányavirág születik - 2012 
2012-06-20 

A Főtér Fesztivál szervező csapata „BÁNYAVIRÁG SZÜLETIK” címmel tehetségkutató vetélkedőt rendez az alsó tagozatos (I-IV. osztály) és a felső tagozatos (V-VIII. osztály) diákok számára. 
Szeretettel várjuk, biztatjuk a lelkes egyéni vagy csoportos jelentkezőket és a vélhetően nagysikerű produkciókat az alábbi kategóriákban: népdal, néptánc, modern tánc, könnyűzene, hangszer, színjátszás, bűvészkedés, egyéb. 
A bemutatott produkció időtartama nem haladhatja meg az 5 percet! 
A rajz vagy kézműveskedés területén ügyeskedő gyermekek jelentkezését is várjuk. Ez utóbbiak 2-3 munkával nevezhetnek be, melyeket a vetélkedő napján ki is állítunk a főtéren. 
Jelentkezni július végéig lehet Balogh Csaba tanár úrnál személyesen vagy a következő telefonszámon: 0743910535. 
Fotóverseny – FF2012 
2012-06-19 

A Főtér Fesztivál 2012 idén újra fotóversenyt hirdet. A verseny címe: A nagybányai Szent István-torony részletekben. Olyan fényképfelvételeket várunk, amelyek a város jelképének számító történelmi emlékművet részleteiben, apró elemeiben mutatja be. Nem az egész tornyot ábrázoló fotókat várunk, hanem részletfelvételeket. A versenybe szálló képeket eredetiségük és művészi minőségük alapján is díjazzuk. A fotókat a beküldési határidő lejárta után megosztjuk a Főtér Fesztivál facebook oldalán, ahol a nézői tetszikelések számát is figyelembe vesszük a végső díjazáskor. Kérjük egy beküldő csak egy fotót küldjön, elektronikus formában (jpg, tiff, pdf) 2012 augusztus 10-ig, a foterfesztival@nagybanya.ro email címre.

Főtér Fesztivál 2012 – Nagybányai Magyar Napok 
2012-06-11 

2006-ban a Főtér Fesztivál mint Nagybányai Ifjúsági Napok indult útjára, majd 2008-tól a szervezők úgy döntöttek, hogy szinte minden korosztály érdemes megszólítani, hiszen a magyarság legnagyobb kültéri szórakoztató és kulturális rendezvénysorozatáról van szó. 

A közösségépítés és a minél átfogóbb és nagyobb részvétel céljából 2010-ben intézményesedett a szervezés és létrejött a Főtér Fesztivál Egyesület. Ezután is a szervezőcsapat a helyi civil szervezetek csoportok képviselőiből állt össze, a mozgalmi jeleget megtartva az önkéntesség és a minőségi szórakoztatás elve alapján. 

A 2012-es éves közgyűlésen a jelenlévő 25 civil szervezet, csoportosulás, iskola és tagozat valamint intézmény képviselői egyöntetűen a Nagybányai Magyar Napok mellékelnevezés mellett döntöttek. Ezen elnevezés kifejezi a Főtér Fesztivál kizárólagos magyar voltát, az átfogó, egész magyar közösséget megszólító jellegét és a manapság divatos város napok, magyar változatát. 

A 2012-es Főtér Fesztivál szervezői szeretettel várják Nagybánya és a környék magyarságát, szeptember 14-16-án Nagybánya történelmi főterére, legyünk ismét együtt, szórakozzunk együtt. 

 

 

 

 

Hozzászólás

A hozzászóláshoz tagja kell hogy legyen a Barangolás Szülöföldünkön –nak.

KATANING TV

OLDAL FORDÍTÓ

TÁMOGATÁS

                 
***

HA TEHETED TÁMOGASD A KATANING OLDALT!

                  KÖSZÖNJÜK!!!

ISTEN HOZOTT!

***


FACEBOOK

MÁR A FACEBOOKON IS MEGTALÁLSZ MINKET! LIKE-OLJ BENNÜNKET OTT IS!!!

Születésnapok

Holnapi születésnapok

ADMINOK

*******

ooo

***

***

***

free counters

***

*******

Profilkártya

Betöltés...

© 2020   Created by Bertalan Katalin.   Működteti:

Profilkártyák  |  Jelentse észrevételét  |  Használati feltételek

***

*** ***