KEDVES KATANING TAGOK KÉRÜNK MINDENKIT HOGY ÜZENŐFALÁN ÉS PRIVÁT ÜZENETEIBŐL AZ 1 HÓNAPNÁL 

RÉGEBBI ÜZENETEKET ÉS KÉPEKET   KITÖRÖLNI SZÍVESKEDJETEK  HOGY NE TERHELJÜK TÚL AZ OLDALT.   A SAJÁT OLDALON LÉVŐ KOMMENTEKTŐL JOBRA EGY PICI PIROS +  OTT TÖRÖLHETŐ.

Kedves Barátaink ! A Faliujságon lehet üzenni egymásnak. A Körpanoráma csoportban is lehet nézni Tévé műsort és sok szép tájat is nézni.Kellemes időtöltést kivánunk Mindenkinek!

Kedves Barátaink! ÚJDONSÁG  A NING RÉSZÉRŐL.       !!!

 Ez egy zárt közösség oldal ,ahol   2010. óta a szabadidejét szeretetben,békességben együtt töltő csapat értékes Tagjává váltunk. AZ OLDAL  nem  FIZETŐS  Ezért kérek mindenkit aki velünk akar maradni hogy hivja meg barátait az oldalra .

Kivánunk mindenkinek kellemes idötöltést az oldalon.

                                !                                          

Mind a(z) Barangolás Szülöföldünkön oldal (11)

Itt Szülővárosom Nagybánya - régi képek

Nagybánya - régi képek     Régifőtér, a korabeli nagybányaiakkal   Kispiac   Király szálló, az évszázadfordulón   Régifőtér, a… Nézet »

Szülövárosom---Nagybánya - jelen képek

Nagybánya - jelen képek Csillagtömbházak   ismeretlen katona emlékszobra   Iker - tömbházak   Történelmi múzeum   Sugárutak keresztező… Nézet »

Szülővárosomról pár kép 13 megjegyzés 

Nagybánya Zöld város,nem igaz? Egy szép város ,ahova megéri ellátogatni! Szivárvány a város fellett Esti kivilágitás Ez is Nagybánya Az István torony A régi főtér Nézet »

Főtér Fesztivál 2012 – Nagybányai Magyar Napok – szeptember 14-16 között

Főtér Fesztivál 2012 – Nagybányai Magyar Napok – szeptember 14-16 között  2012-08-10  A 2012-es Főtér Fesztivál szervezői szeretettel várják Nagybánya és a környék magyarságát, szeptember… Nézet »

Fernezely és környéke

Háttérben a Rozsály hegy(1307 m) látszik, valahol a Fernezely völgye. Háttérben a Rozsály hegy (1307m) látszik, tehát ez valahol a Fernezely völgyben van és nem a Zazar (!) partján. Fernezely rége… Nézet »

Szülővarosom - Nagybanya - Baia Mare ( rövid leírás )

Szülővárosom - Nagybánya - Baia Mare ( rövid leírás ) Mire fel neveled a gyermekeidet, megtanulod, mivel tartozol a szüleidnek.   VÁROS AMELYRE BŰSZKE VAGYOK ÉS MINDIG HAZA VÁGYOK! P… Nézet »

Nagybánya - régi képek

Régifőtér, a korabeli nagybányaiakkal   Kispiac   Király szálló, az évszázadfordulón   Régifőtér, a vásár   Régifőtér, 1942-ben  … Nézet »

Ha szeretnél tudni többett ....Nagybánya és környékéről

Itt mindenről olvashattok akiket érdekel Nagybánya és környéke     Bűszke vagyok szűlövárosómra és az ott élő szétszórt magyarságra  akik elmentek szavazni és tudták mire kellett… Nézet »

Húsvéti üzenet Nagybányán

Húsvéti üzenet Nagybányán szülővárosomban,ahova a szivem mindig visszavágyik. Nézet »

Eckstein-Kovács Péter Nagybányán

Arctalan Szent István szobor Nagybányán ! Arctalan Szent István szobor Nagybányán Kádár Károly szobrászművész 2010 A román hatóság és Kelemen Hunor művelődési miniszter rendelkezése értelmében arcta… Nézet »

RSS

KATANING TV

OLDAL FORDÍTÓ

TÁMOGATÁS

                 
***

HA TEHETED TÁMOGASD A KATANING OLDALT!

                  KÖSZÖNJÜK!!!

ISTEN HOZOTT!

***


FACEBOOK

MÁR A FACEBOOKON IS MEGTALÁLSZ MINKET! LIKE-OLJ BENNÜNKET OTT IS!!!

Születésnapok

Mai születésnapok

Holnapi születésnapok

ADMINOK

*******

ooo

***

***

***

free counters

***

*******

Profilkártya

Betöltés...

© 2021   Created by Bertalan Katalin.   Működteti:

Profilkártyák  |  Jelentse észrevételét  |  Használati feltételek

***

*** ***