KEDVES KATANING TAGOK KÉRÜNK MINDENKIT HOGY ÜZENŐFALÁN ÉS PRIVÁT ÜZENETEIBŐL AZ 1 HÓNAPNÁL 

RÉGEBBI ÜZENETEKET ÉS KÉPEKET   KITÖRÖLNI SZÍVESKEDJETEK  HOGY NE TERHELJÜK TÚL AZ OLDALT.   A SAJÁT OLDALON LÉVŐ KOMMENTEKTŐL JOBRA EGY PICI PIROS +  OTT TÖRÖLHETŐ.

Kedves Barátaink ! A Faliujságon lehet üzenni egymásnak. A Körpanoráma csoportban is lehet nézni Tévé műsort és sok szép tájat is nézni.Kellemes időtöltést kivánunk Mindenkinek!

Kedves Barátaink! ÚJDONSÁG  A NING RÉSZÉRŐL.       !!!

 Ez egy zárt közösség oldal ,ahol   2010. óta a szabadidejét szeretetben,békességben együtt töltő csapat értékes Tagjává váltunk. AZ OLDAL  nem  FIZETŐS  Ezért kérek mindenkit aki velünk akar maradni hogy hivja meg barátait az oldalra .

Kivánunk mindenkinek kellemes idötöltést az oldalon.

                                !                                          

Férjhez megy Zámbó Jimmy volt felesége

Férjhez megy Zámbó Jimmy volt felesége

Több évtizeddel a válásuk után férjhez megy a Király első felesége, Verona. Közös fiuk, Krisztián sem tétlenkedik: indul a következő X-Faktorban.Óriási tömeg gyűlt össze az idei Zámbó Jimmy emlékkoncerten. A fellépők, mint egy igazi hollywoodi gálán, limuzinnal érkeztek, és a vörös szőnyegen végigsétálva léptek be a Csepeli Munkásotthonba.

A nézők között ott volt Jimmy nagy szerelme, első felesége, Verona is. Ő volt az a nő, akihez Jimmy a haláláig visszajárt, és a legbensőbb érzéseit is megosztotta vele. Az asszonyról a Király mindig csak a legnagyobb tisztelettel beszélt, és sokak szerint megbánta, hogy annak idején elhagyta. Most Verona több évtizedes egyedüllét után újra férjhez megy.

- Édesanyám megismerkedett egy Floridában élő férfival, akivel nagyon jól megértik egymást. Össze is fognak házasodni, és kinn fognak élni. Ha valaki, akkor édesanyám megérdemli, hogy boldog legyen! Bár nagyon fog hiányozni, de a kedvesemmel együtt, amikor csak tehetjük, meglátogatjuk majd - meséli Verona és Jimmy közös fia, Zámbó Krisztián. Egyébként, aki hallotta a koncerten éneklő Krisztiánt, egybehangzóan azt mondta, óriási változáson esett át a fiatal férfi.

- Kialakítottam egy sajátos hangképzést, aminek köszönhetően valóban sokat változott a hangom. Nagy próbatételre készülök, hiszen azt tervezem, hogy indulok a következő X-Faktorban! És akkor majd mindenki eldöntheti, jogosak vagy sem a dicséretek.

 

 

forrás:http://www.kiskegyed.hu/sztarok/magyarsztarok/ferjhez-megy-verona-zambo-jimmy-feleseg-113474.html

Forrás:internet

 

Hozzászólás

A hozzászóláshoz tagja kell hogy legyen a JIMMY ÖRÖK –nak.

KATANING TV

OLDAL FORDÍTÓ

TÁMOGATÁS

                 
***

HA TEHETED TÁMOGASD A KATANING OLDALT!

                  KÖSZÖNJÜK!!!

ISTEN HOZOTT!

***


FACEBOOK

MÁR A FACEBOOKON IS MEGTALÁLSZ MINKET! LIKE-OLJ BENNÜNKET OTT IS!!!

Születésnapok

Holnapi születésnapok

ADMINOK

*******

ooo

***

***

***

free counters

***

*******

Profilkártya

Betöltés...

© 2020   Created by Bertalan Katalin.   Működteti:

Profilkártyák  |  Jelentse észrevételét  |  Használati feltételek

***

*** ***