KEDVES KATANING TAGOK KÉRÜNK MINDENKIT HOGY ÜZENŐFALÁN ÉS PRIVÁT ÜZENETEIBŐL AZ 1 HÓNAPNÁL 

RÉGEBBI ÜZENETEKET ÉS KÉPEKET   KITÖRÖLNI SZÍVESKEDJETEK  HOGY NE TERHELJÜK TÚL AZ OLDALT.   A SAJÁT OLDALON LÉVŐ KOMMENTEKTŐL JOBRA EGY PICI PIROS +  OTT TÖRÖLHETŐ.

Kedves Barátaink ! A Faliujságon lehet üzenni egymásnak. A Körpanoráma csoportban is lehet nézni Tévé műsort és sok szép tájat is nézni.Kellemes időtöltést kivánunk Mindenkinek!

Kedves Barátaink! ÚJDONSÁG  A NING RÉSZÉRŐL.       !!!

 Ez egy zárt közösség oldal ,ahol   2010. óta a szabadidejét szeretetben,békességben együtt töltő csapat értékes Tagjává váltunk. AZ OLDAL  nem  FIZETŐS  Ezért kérek mindenkit aki velünk akar maradni hogy hivja meg barátait az oldalra .

Kivánunk mindenkinek kellemes idötöltést az oldalon.

                                !                                          


A szeretet állandó, mint a sarkcsillag

Zenés estet szervezett a váradi Kataning Egyesület A szerző felvétele

Zenés estet szervezett a váradi Kataning Egyesület A szerző felvételeCiucur Losonczi Antonius

Remek hangulatú zenés estet szervezett szombaton a Queens étteremben a váradi Kataning Egyesület. Fellépett a Lári Fári együttes, Molnár Júlia színművésznő, és tombolasorsolás is volt.

A bizalom, barátság, tisztelet hármas jelszó jegyében szervezett, a Faceboon többek által is élőben közvetített zenés esten az Euphoria zenekar biztosította a talpalávalót, a Varkucs Róbert és Tasnádi Ferencz duó alkotta Lári Fári együttes pedig nem csupán népszerű operett melódiákkal szórakoztatta rendkívül hálás hallgatóságát, hanem koreográfiával összekötő szövegekkel is készült.

Tombolát is lehetett nyerni, Bertalan Katalin egyesületi elnök pedig arra hívta fel a figyelmet: a sarkcsillag a legállandóbb, legmozdulatlanabb csillag, minden szüntelen mozgásban van, ez az egyetlen csillag, mely nem mozog. Szerinte a szeretet a sarkcsillag, mert minden mozog, kivéve ezeket. Úgy fogalmazott: minden változik, csak a szeretet marad állandó, ebben a változó világban a szeretet az egyetlen változatlan szubsztancia. Minden más áramlás, átmenet, csupán a szeretet örök.

Ebben a hangulatban örvendeztette meg hallgatóságát a Kataning kórusa is, mely egyre színvonalasabb produkciókkal rukkol elő. Az i-re a pontot Molnár Júlia színművésznő fellépése tette fel, aki méltán érdemelt vastapsot. A rendezvény médiatámogatója a Bihari Napló volt.


Megtekintések: 64

KATANING TV

OLDAL FORDÍTÓ

TÁMOGATÁS

                 
***

HA TEHETED TÁMOGASD A KATANING OLDALT!

                  KÖSZÖNJÜK!!!

ISTEN HOZOTT!

***


FACEBOOK

MÁR A FACEBOOKON IS MEGTALÁLSZ MINKET! LIKE-OLJ BENNÜNKET OTT IS!!!

Születésnapok

Mai születésnapok

Holnapi születésnapok

ADMINOK

*******

ooo

***

***

***

free counters

***

*******

Profilkártya

Betöltés...

© 2020   Created by Bertalan Katalin.   Működteti:

Profilkártyák  |  Jelentse észrevételét  |  Használati feltételek

***

*** ***