KEDVES KATANING TAGOK KÉRÜNK MINDENKIT HOGY ÜZENŐFALÁN ÉS PRIVÁT ÜZENETEIBŐL AZ 1 HÓNAPNÁL 

RÉGEBBI ÜZENETEKET ÉS KÉPEKET   KITÖRÖLNI SZÍVESKEDJETEK  HOGY NE TERHELJÜK TÚL AZ OLDALT.   A SAJÁT OLDALON LÉVŐ KOMMENTEKTŐL JOBRA EGY PICI PIROS +  OTT TÖRÖLHETŐ.

Kedves Barátaink ! A Faliujságon lehet üzenni egymásnak. A Körpanoráma csoportban is lehet nézni Tévé műsort és sok szép tájat is nézni.Kellemes időtöltést kivánunk Mindenkinek!

Kedves Barátaink! ÚJDONSÁG  A NING RÉSZÉRŐL.       !!!

 Ez egy zárt közösség oldal ,ahol   2010. óta a szabadidejét szeretetben,békességben együtt töltő csapat értékes Tagjává váltunk. AZ OLDAL  nem  FIZETŐS  Ezért kérek mindenkit aki velünk akar maradni hogy hivja meg barátait az oldalra .

Kivánunk mindenkinek kellemes idötöltést az oldalon.

                                !                                          

Információ

BARATSAG-SZERELEM_ROMANTIKA

BARATSAG- SZERELEM- ROMANTIKA ES TISZTELET

Tagok: 49
Utolsó aktivitás: Jan 23, 2019

BARATSAG- SZERELEM- ROMANTIKA ES TISZTELET Az igazi szerelem több, mint egyszerű romantikus vonzalom,

az barátság is egyben.

Rád gondolok szüntelen... Távollétedben is velem vagy, megfeledkezni Rólad egy pillanatra sem tudok, szüntelen Rád gondolok... Érezlek magamban, mindenütt érezlek... Téged érezlek... Csak Te vagy jelen álmaimban, vágyaimban, az átölelő levegőben, gondolataimban, féltett titkaimban... Érzem minden rezdülésed a lelkem mélyén, jelenléted szemeimben, érzem egész lényed... Rád gondolok szüntelen... Érzem, hogy mire gondolsz, mit fontolsz, érzem, ha szomorú vagy, ha bánat ér... azt is, ha boldog vagy, ha öröm ér, mert éppen Te is rám gondolsz a szíved mélyén... Érezlek mindig, mindenben és mindenhol, mert szeretlek Szívem nagyon...
Rád gondolok szüntelen... 

Távollétedben is velem vagy, megfeledkezni Rólad egy pillanatra sem tudok,
szüntelen Rád gondolok...
Érezlek magamban, mindenütt érezlek... Téged érezlek...
Csak Te vagy jelen álmaimban, vágyaimban, az átölelő levegőben,
gondolataimban, féltett titkaimban...
Érzem minden rezdülésed a lelkem mélyén, jelenléted szemeimben,
érzem egész lényed...
Rád gondolok szüntelen...
Érzem, hogy mire gondolsz, mit fontolsz, érzem, ha szomorú vagy,
ha bánat ér...
azt is, ha boldog vagy, ha öröm ér, mert éppen Te is rám gondolsz
a szíved mélyén...
Érezlek mindig, mindenben és mindenhol,
mert szeretlek Szívem nagyon...


Hol volt, hol nem volt, volt egyszer egy leány és egy fiú. A leány iskolába járt, a fiú pedig festett, zenét szerzett, verseket írt, szobrokat gyúrt, mindenféle szép dolgot alkotott.
Egyszer azt kérdezte a leány a fiútól:
- Miért szeretsz engem?
A fiú így válaszolt:
- Nem szeretlek semmiért. Nincsen semmi konkrét dolog, ami miatt szeretnélek. Vannak dolgok, amelyeket különösen szeretek benned, de egyik sem olyan dolog, ami kifejezetten az a dolog lenne, amiért szeretlek. Egyszerűen csak szeretlek, függetlenül bármilyen dologtól.
A leány elgondolkozott magában, és egy kicsit talán meg is bántódott azért, mert a fiú nem tudta megmondani, hogy miért szereti. "Akkor hogyan szerethet engem?" - kérdezte magában. "Akkor talán nem is szeret igazán!"
Törte a fejét a lány, morfondírozott, hogy hogyan is nyerhetne bizonyosságot. Végül kigondolta, hogy próbára teszi a fiút!
Azt mondta neki:
- Itt ez a festményed. Ez förtelmes, nem tetszik nekem! - és leöntötte vízzel. A festmény elázott. - Még mindig szeretsz engem?
- Igen, kedvesem - mondta a fiú. - Szerettem ezt a festményt, sokat dolgoztam rajta, nagyon sok szép emlékem kapcsolódik hozzá, de ha ezt a veszteséget mérlegre teszem, amelynek a másik tálcáján te vagy, a mérleg meg se rezdül.
Meglepődött ezen a leány, de nem fogadta el a választ. "Biztosan nem szerethet ennyire" - gondolta magában. "Na majd most megmutatkozik!"
- Itt ez a kottafüzeted - mondta a lány. - Nem tetszenek a zenék, amelyeket beleírtál - és a tűzbe dobta a füzetet. - Szeretsz-e még engem?
- Igen, kedvesem. Szerettem ezt a zeneművet, sokat dolgoztam rajta, nagyon boldogan hallgattam minden alkalommal, de ha ezt a veszteséget mérlegre teszem, amelynek a másik tálcáján te vagy, a mérleg meg se rezdül.
A leány most sem hitte el a fiú szavait.
- Itt ez a verskéziratod. Nem tetszenek a verseid, ne is add ki őket! - és a kéziratot is a tűzbe dobta. - Szeretsz-e még engem?
- Igen, kedvesem. Szerettem ezeket a verseket, sokat dolgoztam rajtuk, és soha többé nem fogom tudni ugyanígy megírni őket, de ha ezt a veszteséget mérlegre teszem, amelynek a másik tálcáján te vagy, a mérleg meg se rezdül.
A leány rettentő haragra gerjedt. Hogyan is hazudhat a szemébe a fiú, hogyan is mondhatja, hogy szereti, amikor már annyi kárt okozott neki? Éktelen dühében felkapta a porcelánszobrot, magasba emelte, s földhöz akarta vágni, de ekkor meglátta a fiú tekintetét. A fiú oly rezzenéstelen arccal, kedvesen, szerelmetesen nézett rá, mintha ő éppen csak nyújtózkodna. Megremegett a lány, a szobrot hirtelen visszarakta a helyére, s térdre rogyott a fiú mellett.
- Bocsáss meg nekem, bocsásd meg, hogy kételkedtem benned! - könyörgött sírva, s azt várta, hogy a fiú ellöki és a földön hagyja, és ő nem látja többé a fiút.
A fiú csak nézett rá, majd kezébe vette a porcelánszobrot, és azt mondta:
- Nincsenek dolgok, amelyek miatt szeretnélek, ezért nincsen dolgok, amelyek miatt kevésbé szeretnélek. Látod, egyetlen szavad, egyetlen gondolatod, egyetlen pillantásod milliószor többet ér bármilyen tárgynál - és a szobrot a földre dobta, szilánkjai szerterohantak a padlón.
Így folytatta a fiú:
- Ne bánd, hogy ilyen veszteség árán tudtad csak elhinni, hogy mennyire szeretlek. Nincsen a te elvesztésedhez mérhető veszteség. Minden javunkat elveszíthetjük, mégsem veszítettem el semmit, ha Te megmaradtál. Az egész ház leéghet, mégsem
veszítettem semmit, ha te megmaradtál. Árvíz pusztíthatja el a falut, mégsem veszítettem semmit; ha te megmaradtál. Mert ha nem így lenne, akkor az azt jelentené, hogy hazudtam akkor, amikor azt mondtam: szeretlek. Márpedig nem volt soha egyetlen szó sem, amit ennél komolyabban mondtam volna ki. Így hát ha ez hazugságnak bizonyulna, az egyben az én halálomat jelentené. Testemben tovább élnék ugyan, de lélekben, annak megvalósításában, AKI VAGYOK, meghalnék abban a percben. Soha többé nem kell hát félned attól, hogy akár egyetlen pillanatra is összehasonlítanálak, összemérnélek bármilyen mulandó dologgal. Így hát a válasz, akárhányszor is kérdezed, változatlan: MÉG MINDIG SZERETLEK, KEDVESEM!


 

Scheffer János: Szerelem ereje

Kezedet megfogtam és éreztem a lelked,
Kettőnk közt fellobogó, lángoló szerelmet,
Mint száraz homok, ittam gondolataidat,
Mozdulataid, tekinteted, szavaidat.

Szemedbe néztem, s láttam a boldogságot,
A tükörbe néztem és még mindig ezt látom.
Csókjaid íze számban méz volt és mandula,
Gyönyörű volt a hajad fénye és illata.

Tenyered finom erezetét most is érzem,
Ajkaid első érintését sose felejtem el,
Szerelmes szívünk akkor és ott egyet akart,
Összeforrni csendben, egy örökké tartó pillanatban.

Titkold el szíved szenvedését,
Ne halld a sors gúnyos nevetését!
Sírni lehet, de nem érdemes,
Szíved bárhogy fáj: NEVESS!
Csak gondolj rám és SZERESS!


Tóth Árpád

Igézve álltam, soká, csöndesen,
És percek mentek, ezredévek jöttek
Egyszerre csak megfogtad a kezem,
S alélt pilláim lassan felvetődtek,
És éreztem: szívembe visszatér,
És zuhogó, mély zenével ered meg,
Mint zsibbadt erek útjain a vér,
A földi érzés: mennyire szeretlek!

Az igazi szerelem az , amikor az ember boldog , mert örül , hogy adhat . Ahol megszűnik létezni , hiszen csak a másik fél létezik .Ahol nincs semmi érdek , csak a másik fél

Ezzel a gyönyörű szerelmi történettel kívánok Mindenkinek szép hetet!Beszélgető fórum

Szerelem ahogy tetszik

Bertalan Katalin Aug 14, 2013 kezdeményezte. 0 Válasz

SZERELEM Mondd, hányszor kéne hogy mondjam nevedHogy megint nézhessem a szemedHogy simíthassam arcodMondd, meddig kell még tartson?Az, hogy nem lehetek veledHogy nem foghatom meg a kezedHogy mindig…Folytatás

Áprilisi tréfa volt csupán a te nagy szerelmed.

Bertalan Katalin kezdeményezte. Utolsó válasz Bertalan Katalin Szept 11, 2012 által. 2 Válasz

Áprilisi tréfa volt csupán a te nagy szerelmed.A hűséges szívemet talán meg sem érdemelted.Könnyű tréfát űztél csak velem,mással is már megtörtént ilyen.Mosolyogni illenék, de könnyes a két a…Folytatás

Mennyire fontos a szerelem

Bertalan Katalin kezdeményezte. Utolsó válasz 1y8poxr5gup64 Ápr 15, 2012 által. 1 Válasz

Mennyire fontos a szerelemEgyszer volt hol nem volt egy nagyon régi időben,  volt egyszer egy sziget, amelyen az emberek összes érzelme lakott. A jó kedv, a szomorúság, a tudat és mint minden más…Folytatás

Barátság

Bertalan Katalin kezdeményezte. Utolsó válasz 1y8poxr5gup64 Jan 30, 2012 által. 1 Válasz

BarátságEgy napon azt kérte az osztálytól a tanárnő, hogy minden osztálytársuk nevét írják föl egy lapra úgy, hogy a nevek mellett maradjon egy kis üreshely.Gondolják meg, mi a legjobb, amit mondani…Folytatás

Üzenőfal

Hozzászólás

A hozzászóláshoz tagja kell hogy legyen a BARATSAG-SZERELEM_ROMANTIKA –nak.

HozzászólásokSlangné Anna által a Január 23, 2019-on 1:10pm-kor

HozzászólásokSlangné Anna által a Január 23, 2019-on 1:09pm-kor

HozzászólásokSlangné Anna által a Január 20, 2019-on 8:04pm-kor

Nagyon szeretem a szép érzelmes dolgokat, örömmel csatlakoztam :))


CREATOR
HozzászólásokBertalan Katalin által a Március 2, 2017-on 4:54pm-kor


CREATOR
HozzászólásokBertalan Katalin által a Március 2, 2017-on 4:54pm-kor


CREATOR
HozzászólásokBertalan Katalin által a Március 2, 2017-on 4:53pm-kor


CREATOR
HozzászólásokBertalan Katalin által a Március 2, 2017-on 4:53pm-kor


CREATOR
HozzászólásokBertalan Katalin által a Március 2, 2017-on 4:53pm-kor


CREATOR
HozzászólásokBertalan Katalin által a Március 2, 2017-on 4:52pm-kor"A vonzó ajkak érdekében mondj kedves szavakat. A kedves szemekért keresd a jót az emberekben. A karcsú alakért oszd meg ételed az éhezőkkel. A szép hajért hagyd a gyermeknek, hogy ujjaival végigsimítsa naponta. A lelki egyensúlyért sétálj azzal a tudattal, hogy sohasem vagy egyedül."

MEGSZÍVLELENDŐ GONDOLATOK TŐLE!!!


CREATOR
HozzászólásokBertalan Katalin által a Március 2, 2017-on 4:52pm-korA felnőtt boldogsága a csend. A lélek csendje, az érzések harmóniája. A felnőtt ember ebben a komoly csendben éli meg az öröm nagy pillanatait.

- Hankiss János -
 
 
 

KATANING TV

OLDAL FORDÍTÓ

TÁMOGATÁS

                 
***

HA TEHETED TÁMOGASD A KATANING OLDALT!

                  KÖSZÖNJÜK!!!

ISTEN HOZOTT!

***


FACEBOOK

MÁR A FACEBOOKON IS MEGTALÁLSZ MINKET! LIKE-OLJ BENNÜNKET OTT IS!!!

Születésnapok

Mai születésnapok

ADMINOK

*******

ooo

***

***

***

free counters

***

*******

Profilkártya

Betöltés...

© 2022   Created by Bertalan Katalin.   Működteti:

Profilkártyák  |  Jelentse észrevételét  |  Használati feltételek

***

*** ***