KEDVES KATANING TAGOK KÉRÜNK MINDENKIT HOGY ÜZENŐFALÁN ÉS PRIVÁT ÜZENETEIBŐL AZ 1 HÓNAPNÁL 

RÉGEBBI ÜZENETEKET ÉS KÉPEKET   KITÖRÖLNI SZÍVESKEDJETEK  HOGY NE TERHELJÜK TÚL AZ OLDALT.   A SAJÁT OLDALON LÉVŐ KOMMENTEKTŐL JOBRA EGY PICI PIROS +  OTT TÖRÖLHETŐ.

Kedves Barátaink ! A Faliujságon lehet üzenni egymásnak. A Körpanoráma csoportban is lehet nézni Tévé műsort és sok szép tájat is nézni.Kellemes időtöltést kivánunk Mindenkinek!

Kedves Barátaink! ÚJDONSÁG  A NING RÉSZÉRŐL.       !!!

 Ez egy zárt közösség oldal ,ahol   2010. óta a szabadidejét szeretetben,békességben együtt töltő csapat értékes Tagjává váltunk. AZ OLDAL  nem  FIZETŐS  Ezért kérek mindenkit aki velünk akar maradni hogy hivja meg barátait az oldalra .

Kivánunk mindenkinek kellemes idötöltést az oldalon.

                                !                                          

ANGYALI ÜZENETEK

 

 

PhotobucketHófehér liliom

Hófehér liliom,
Jelképes üzenet,
Angyalok ruhája,
Emeld fel szívemet!

Emeld fel hozzá,
Kihez úgy mennék,
Kivel összeköt
Oly sok szép emlék.

Bánatom változtasd
Vágyó örömre
Köss össze azzal,
Ki elment örökre.

Adj egy pillanatot
A világosságból!
Hozd el Őt nekem
Az örök távolságból

Adj előleget
Az együttlétből,
Mely minden vágyam,
Sőt jussom régtől.

Csak addig ne hervadj,
Míg elmondjuk egymásnak:
- Rohanok hozzád!
- Ne félj, én várlak!

Photobucket

Pillanat!!!!

Ha Isten egy pillanatra elfelejtené, hogy én csak egy rongybábu vagyok, és még egy kis élettel ajándékozna meg, azt maximálisan kihasználnám. Talán nem mondanék ki mindent, amit gondolok, de meggondolnám azt, amit kimondok:
-Értéket tulajdonítanék a dolgoknak, nem azért, amit érnek, hanem azért, amit jelentenek.
-Keveset aludnék, többet álmodnék, hiszen minden becsukott szemmel töltött percel hatvan másodperc fényt veszítünk.
-Akkor járnék, amikor mások megállnak, és akkor ébrednék, amikor mások alszanak.
-Ha Isten megajándékozna még egy darab élettel, egyszerû ruhába öltöznék, hanyatt feküdnék a napon, fedetlenül hagyva nemcsak a testemet, hanem a lelkemet is.
-A férfiaknak bebizonyítanám, mennyire tévednek, amikor azt hiszik, az öregedés okozza a szerelem hiányát, pedig valójában a szerelem hiánya okozza az öregedést!
-Szárnyakat adnék egy kisgyereknek, de hagynám, hogy magától tanuljon meg repülni.
-Az öregeknek megtanítanám, hogy a halál nem az öregséggel, hanem a feledéssel jön.
Annyi mindent tanultam tõletek, emberek...
-Megtanultam, hogy mindenki a hegytetõn akar élni, anélkül hogy tudná, hogy a boldogság a meredély megmászásában rejlik.
-Megtanultam, hogy amikor egy újszülött elõször szorítja meg parányi öklével az apja ujját, örökre megragadja azt
-Megtanultam, hogy egy embernek csak akkor van joga lenézni egy másikra, amikor segítenie kell neki felállni.
Annyi mindent tanulhattam tõletek, de valójában már nem megyek vele sokra, hiszen amikor betesznek abba a ládába, már halott leszek.
Mindig mondd azt, amit érzel és tedd azt, amit gondolsz:
-Ha tudnám, hogy ma látlak utoljára aludni, erõsen átölelnélek, és imádkoznék az Úrhoz, hogy a lelked õre lehessek.
-Ha tudnám, hogy ezek az utolsó percek, hogy láthatlak, azt mondanám neked, "szeretlek", és nem tenném hozzá ostobán, hogy "hiszen tudod".
Mindig van másnap, és az élet lehetõséget ad nekünk arra, hogy jóvátegyük a dolgokat, de ha tévedek, és csak a mai nap van nekünk, szeretném elmondani neked, mennyire szeretlek, és hogy sosem felejtelek el.
Senkinek sem biztos a holnapja, sem öregnek, sem fiatalnak. Lehet, hogy ma látod utoljára azokat, akiket szeretsz. Ezért ne várj tovább, tedd meg ma, mert ha sosem jön el a holnap, sajnálni fogod azt a napot, amikor nem jutott idõd egy mosolyra, egy ölelésre, egy csókra, és amikor túlságosan elfoglalt voltál ahhoz, hogy teljesíts egy utolsó kérést.
Tartsd magad közelében azokat, akiket szeretsz, mondd a fülükbe, mennyire szükséged van rájuk, szeresd őket és bánj velük jól, jusson időd arra, hogy azt mondd nekik, "sajnálom", "bocsáss meg", "kérlek", "köszönöm" és mindazokat a szerelmes szavakat, amelyeket ismersz.
Senki sem fog emlékezni rád a titkos gondolataidért. Kérj az Úrtól erőt és bölcsességet, hogy kifejezhesd őket. Mutasd ki szeretteidnek, és barátaidnak, mennyire fontosak neked....
-Ez az a pillanat-

/Gabriel Garcia Marquez/

Photobucket
"Minden embernek a lelkében dal van, és a saját lelkét hallja minden dalban, és akinek szép a lelkében az ének, az hallja mások énekét is szépnek" Babits Mihály
Photobucket
"... Amíg öriz a szemed, amíg lehunyt szemmel látsz, - lehet, elmegyek, de itt leszek, - a lábnyomomban jársz ... Amíg érez a kezed, - amíg néha még rám vársz, - egy mozdulatban egyszer majd újra megtalálsz ... /Kipling/"
Photobucket
Élni való minden élet, csak magadhoz hü maradj veszteség nem érhet téged ha az leszel aki vagy. (Goethe)

Photobucket
"Ha romba dölnek legszebb álmaid, reményeid el ne hagyjanak. Mert sokszor a romok fölött, a legszebb virágok nyílnak!" /Goethe/
Photobucket
"Csillagoddá tettél, Neked ragyogok. Lelked fénye tett azzá, ami most vagyok. Kérlek vigyázz rám, óvd a csillagod, Mert fényed nélkül belül megfagyok"
Photobucket
"A küszöbön állni. Folytonos átlépésben lenni. Élve meghalni, meghalva élni. A pillanat".
Photobucket
Nem elég megborzongni, De lelkesedni kell! Nem elég fellobogni, De mindig égni kell! És nem elég csak égni: Fagyot is bírni kell, Ki acél akar lenni, Suhogni élivel. Nem elég álmodozni! Egy nagy-nagy álom kell! Nem elég megérezni, de felismerni kell, Nem elég sejteni, hogy milyen kor jön el, Jövönket -tudni kell! Nem elég a célt látni, járható útja kell! Nem elég útra lelni, az úton menni kell! Egyedül is!- Elsönek, elöl indulni el! Nem elég elindulni, de mást is hívni kell! S csak az hívjon magával, aki vezetni mer. Nem elég a jóra vágyni, a jót akarni kell! És nem elég akarni, De tenni, tenni kell: A jószándék kevés! Több kell- az értelem! Mit ér a hüvös ész?! Több kell- az érzelem! Ám nem csak holmi érzés, de seb és szenvedély keresni, hogy miért élj, szeress, szenvedj, remélj! /Váci Mihály/
Photobucket

 

Gyóni Géza-Nem az a bánat

Nem bánat az, bárhogy sajog a szived,
Ha már a tiéd volt s akkor elveszítetted.
Nem bánat az, ha csókolt már az ajka
S most más csüng édes szédülésben rajta.
Ha boldog órák, pásztorórák képe
Kisér a puszta, magányos sötétbe,
Mint téli kertbe a színes tavasz-
Nem bánat az.

De az a bánat, ha kezét se fogtad,
Álmodba jött csak, csodának, titoknak.
Ha úgy szóltál csak hozzá imádságba,
Dalos fohászba, kérve, sírva, vágyva.
Tied se volt, s már életedhez kötve
És akkor, érzed,elveszett örökre
És nem lesz fénye többet éjszakádnak:

Az a bánat.

Tóth János - A zene varázsa

Halk zene szól szobámban, hallgatjuk Én és a magány
Hegedű sír, könnyei peregnek a mélabús zongorán.
Szívemet csavarja a dallam, arcomon fájdalom ég,
Ahogy legördül egy könnycsepp hidegen, mint a jég.
Fuvola vigasztal, hárfa lágyan simogat, hozzám bújik,
Könnyem szárad, a szorítás lelkemből ködként oszlik
A dob nyugodt ütemű ritmusára vált, szívem dobogása,
A zene varázsszőnyegén repülök egy gyönyörű világba.
Arcom esti tó tükre, kifordított zsebként üres az agyam,
A zene megtölt, feledek mindent s hallgatom boldogan.
Ritkul a ritmus, elfogynak a hangok, s elhalkul a dallam
A csend betoppan, s mégis hallom ott benn, magamban.
Miközben lassan visszatérnek a gondolataim, érzéseim
Újra fájdalom jár lelkem-szívem lüktető mély sebein,
Tűnődöm, milyen hatalmas, mily erős a szép zene ereje,
Hisz a poklok fájdalmát mutatja, s a mennyben jársz vele.


Maczkó Edit:

KÉSEI SZERELEM

Csöndesen kopog az ösz az ablakon, pók szövi hálóját az ócska falon. Álmosan integet a nyár illata, kulcsra zárja melegét a Nap sugara. Nyálkás, ködös napok elnyújtózva várnak, hüvös reggelek a lelkembe vájnak. De eltévedt sugara még kibukkan a Napnak, késteti fénykorát a hideg téli fagynak. Lényemet is átjárja a nyár, új szerelmet kínál az öszi napsugár. Akkor is szép, ha lelki kegyelem: - Imádlak, te drága Öszi szerelem!Sokszor a lélek ura a létnek, Sokszor a sziv parancsol az észnek. Sokszor fáj a sziv, sokszor a lélek. Sokszor mindkettő, ez az ELET!"BELSÖ TÜZ

Engedd az eröd, hogy égjen a tüz. Érezd, hogy feltölt és mindent elüz Belöled, mi rossz volt és hideg. A fáradság csak a nyomodban liheg. Összekovácsolódik benned az akarat, És eltünteti utadból a falakat!"Kezet csak megfogni szabad, elengedni vétek, ellökni átok, egymásba fonódó kezek tartják össze a világot!"

Édes dolog a barátság, kényeztető balzsam. Száll, mint a nyugalom madara: boldogan, halkan... (Percy Bysshe Shelley) Szeresd a világot, a dalt, Szeresd mindazt, ami szép, Mert kinek szíve virágoskert, Mindig virágra lép. Minden ember a földön a mában él, Ám a szívében még ott lapul a múlt, De megtalálja a holnap kapuját, Ahová a mán keresztül vezet minden út....... (Máté Péter)

"Egy homokszemben lásd meg a világot, egy vadvirágban a fénylő eget, egy órában az örökkévalóságot, s tartsd a tenyeredben a végtelent." (William Blake)"Ma mosoly, holnap könnyek. Ma még nehéz, holnap már könnyebb. Nézz az égre, a legszebb fényre, láss egy álmot, s harcolj érte!"


Ha valami furcsát érzel az éjjel, ne nyisd ki a szemed, ne tekints széjjel. Leheletnyi csókot loptam az ajkadra, s tiéd voltam talán egy múló pillanatra!"A kezdet hordozza az ígéretet, De az elmúlás mondja az ítéletet. Főnixként hamvadból ébredhet fel, De újjászületned a belsődben kell."Az élet, a sors mindenkivel játszik, Hatása nem múlik el nyomtalan. Ha az arc meg is változik, A szív, s benne az emlék megmarad!Ha borús felhők lógnak az égen az ágyból kimászni kár De egész más, ha már korán reggel mosolyog a napsugár...

Forrás:internet

Hozzászólás

A hozzászóláshoz tagja kell hogy legyen a BARATSAG-SZERELEM_ROMANTIKA –nak.

KATANING TV

OLDAL FORDÍTÓ

TÁMOGATÁS

                 
***

HA TEHETED TÁMOGASD A KATANING OLDALT!

                  KÖSZÖNJÜK!!!

ISTEN HOZOTT!

***


FACEBOOK

MÁR A FACEBOOKON IS MEGTALÁLSZ MINKET! LIKE-OLJ BENNÜNKET OTT IS!!!

Születésnapok

Holnapi születésnapok

ADMINOK

*******

ooo

***

***

***

free counters

***

*******

Profilkártya

Betöltés...

© 2021   Created by Bertalan Katalin.   Működteti:

Profilkártyák  |  Jelentse észrevételét  |  Használati feltételek

***

*** ***