KEDVES KATANING TAGOK KÉRÜNK MINDENKIT HOGY ÜZENŐFALÁN ÉS PRIVÁT ÜZENETEIBŐL AZ 1 HÓNAPNÁL 

RÉGEBBI ÜZENETEKET ÉS KÉPEKET   KITÖRÖLNI SZÍVESKEDJETEK  HOGY NE TERHELJÜK TÚL AZ OLDALT.   A SAJÁT OLDALON LÉVŐ KOMMENTEKTŐL JOBRA EGY PICI PIROS +  OTT TÖRÖLHETŐ.

Kedves Barátaink ! A Faliujságon lehet üzenni egymásnak. A Körpanoráma csoportban is lehet nézni Tévé műsort és sok szép tájat is nézni.Kellemes időtöltést kivánunk Mindenkinek!

Kedves Barátaink! ÚJDONSÁG  A NING RÉSZÉRŐL.       !!!

 Ez egy zárt közösség oldal ,ahol   2010. óta a szabadidejét szeretetben,békességben együtt töltő csapat értékes Tagjává váltunk. AZ OLDAL  nem  FIZETŐS  Ezért kérek mindenkit aki velünk akar maradni hogy hivja meg barátait az oldalra .

Kivánunk mindenkinek kellemes idötöltést az oldalon.

                                !                                          

Mind a(z) BARATSAG-SZERELEM_ROMANTIKA oldal (12)

Neked mennyire fontos a szerelem?

Neked mennyire fontos a szerelem? Küzdjünk meg a szerelemért vagy elégedjünk meg azzal, ami van? Az elmúlt pár évben, ahogy az ismerőseim egyre közelednek az egyetemi éveik végéhez, és közelebb le… Nézet »

Szerelem, csalódás,hazugságok...soha nedölj be!

Szerelem, csalódás,hazugságok...soha nedölj be! Nagyon sokat tanúlni, és csalódni, de itt és most megtanúlhatod, hogy hogyan tartsd meg azt akit szeretsz! Szerelmesnek annyit jelent, hogy megtenni m… Nézet »

EGY KIS BAJOS SZERELEM TÖREDÉKEI

EGY KIS BAJOS SZERELEM     „Kicsi még a szív, vigyázz, hogy épen nőjön fel,  Nem mindegy, hogy hány sebet kap, s melyiktől vérzik el...”      De ha elmondom n… Nézet »

Mennyire fontos a "Barátság-Szeretet"? 2 megjegyzés 

Mennyire fontos a "Barátság"?   Az igaz barátság megmagyarázhatatlan kapcsolat két olyan ember szíve között, akik gazdagabbá teszik egymás életét. Talán nem is emlékeznek már, hogyan született… Nézet »

Mennyire legyünk őszinték?

Mennyire legyünk őszinték? Az őszinteség az önismeret és az igaz élet feltétele. Azonban az őszintén kimondott szó, az abban levő igazság fáj. Mennyire legyünk, lehetünk őszinték másokkal? Okozh… Nézet »

Baráti üzenet

Baráti üzenet Szívből jött baráti üzenet Félreállít minden rosszkedvet Elfújja sötét felleged. Bíztató szavak hulláma  Gondjaid lelkedről lemossa A remény újra átjárja.  A világ új színeke… Nézet »

Egy kis nosztalgia

Freya band - Szép szemed Nagyon szép ez a szám!!!!!!Éjjel nappal ezt hallgatom!!:D Freya band - Miattad nem alszom át... Freya band - Havannában.. Tamon Erika Gyámánt Fere… Nézet »

B o l d o g s á g !

Van két ember, akik szeretik egymást. Nem szerelem, mert az elmúlik. Ez soha! Barátság? Ez annál sokkal több! Egy földöntúli viszony, Amelyet az angyalok támogatnak. Egy tiszta, mély, őszinte és önze… Nézet »

Egy jó Barát

Én  nagyon örülök ,hogy sok  áldott jó barát vesz körül.Köszönöm hogy vagytok ! Egy jó barát Köszönöm neked a sok sok derűs percet, mely minden gondomat feledtet, arra az időre míg egy… Nézet »

ANGYALI ÜZENETEK

    Hófehér liliom Hófehér liliom, Jelképes üzenet, Angyalok ruhája, Emeld fel szívemet! Emeld fel hozzá, Kihez úgy mennék, Kivel összeköt Oly sok szép emlék. Bánatom változtasd Vágyó ör… Nézet »

RSS

KATANING TV

OLDAL FORDÍTÓ

TÁMOGATÁS

                 
***

HA TEHETED TÁMOGASD A KATANING OLDALT!

                  KÖSZÖNJÜK!!!

ISTEN HOZOTT!

***


FACEBOOK

MÁR A FACEBOOKON IS MEGTALÁLSZ MINKET! LIKE-OLJ BENNÜNKET OTT IS!!!

Születésnapok

Mai születésnapok

ADMINOK

*******

ooo

***

***

***

free counters

***

*******

Profilkártya

Betöltés...

© 2021   Created by Bertalan Katalin.   Működteti:

Profilkártyák  |  Jelentse észrevételét  |  Használati feltételek

***

*** ***