KEDVES KATANING TAGOK KÉRÜNK MINDENKIT HOGY ÜZENŐFALÁN ÉS PRIVÁT ÜZENETEIBŐL AZ 1 HÓNAPNÁL 

RÉGEBBI ÜZENETEKET ÉS KÉPEKET   KITÖRÖLNI SZÍVESKEDJETEK  HOGY NE TERHELJÜK TÚL AZ OLDALT.   A SAJÁT OLDALON LÉVŐ KOMMENTEKTŐL JOBRA EGY PICI PIROS +  OTT TÖRÖLHETŐ.

Kedves Barátaink ! A Faliujságon lehet üzenni egymásnak. A Körpanoráma csoportban is lehet nézni Tévé műsort és sok szép tájat is nézni.Kellemes időtöltést kivánunk Mindenkinek!

Kedves Barátaink! ÚJDONSÁG  A NING RÉSZÉRŐL.       !!!

 Ez egy zárt közösség oldal ,ahol   2010. óta a szabadidejét szeretetben,békességben együtt töltő csapat értékes Tagjává váltunk. AZ OLDAL  nem  FIZETŐS  Ezért kérek mindenkit aki velünk akar maradni hogy hivja meg barátait az oldalra .

Kivánunk mindenkinek kellemes idötöltést az oldalon.

                                !                                          

Mind a(z) Nagyváradi Nemzetközi Magyar Nóta és Operett Klub oldal (31)

Nagybányán a Magyar Nóta és Operett est!

Nagybányán a Magyar nóta Operett Gálán ,pár kép ,a többi ezután Boldog a lelkem ,hogy olyan szuper műsor volt ,hogy már várják a következőt! Köszönöm még itt is mindenkinek azt a szeretettel teli s… Nézet »

KOVÁCS APOLLÓNIÁRA emlékezünk...

A kedves felkérésnek eleget téve heti rendszerességgel megemlékezünk kiváló magyar nóta énekeseinkről, akik a zenei élet meghatározó személyiségei voltak, és munkásságukkal olyan életművet hagytak r… Nézet »

Nótával kel és fekszik az ismert szervező

Interjú: Balogh Imre nótaműsor-rendezővel és amatőr nótaénekessel Nótával kel és fekszik az ismert szervező A magyar nóta a szív dala címmel könyvet is írt, amit büszkén mutatott szerkesztőségünkbe… Nézet »

Az erdélyi magyar nóta Nagyasszonya, Cseh Judit 11 megjegyzés 

Cseh Judit marosvásárhelyi nótaénekesnő 74 éves korában, hosszas betegség után 2014, március 20-án,csütörtök délután elhunyt. Nyugodjék békében! 1993-as székelyudvarhelyi felvétellel emlékezünk a… Nézet »

Tiszteletbeli Tagunk Visser Ágnes Hollandiából a Nótasztárban 1 megjegyzés 

Tiszteletbeli Tagunk aki nem más mint Visser Ágnes Hollandiából, kedves,csinos ,egy igazi diva,szép  csengő hangú énekesnő!    Ez volt a mult teljes felvétel hallgassátok szeretettel… Nézet »

KOVÁCS APOLLÓNIA MŰVÉSZNŐ RAVATALA 7 megjegyzés 

  Lehetőségek Kovács Apollónia Tisztelői Kedves Kovács Apollónia Tisztelői! Eljött a nap,amikor végső búcsút veszünk a szeretett Művésznőnktől,gondoljunk Rá szeretettel és kegyelettel.Ma 2012… Nézet »

Smidéliusz Éva

Sír a hegedű.   4:04Smidéliusz Éva Kovács Károly:Lemondok az éjszakáról 20121020 Gyöngyöstarján PSVideoby Sándor Polgár11 views Film kerekes Gyuri Hatból hatot.by G… Nézet »

akik szeretik Kovács Apolloniát 4 megjegyzés 

Kovács Apollónia - De szomorú ember lettem     www.watch.watch Apollónia - Annak, aki feledni tudde la gogazoli3,130 de vizionări 2:34Kovács Apollónia - Az én életemnek… Nézet »

Jákó Verára emlékezünk születésének 78-ik évfordulóján

JÁKÓ VERA A MAGYAR NÓTA ÉNEKLÉS KORONÁZATLAN KIRÁLYNŐJE ÉLT: 53 ÉVET A Magyar nóta Nagyasszonya...Jákó Vera sírja a Farkasréti temetõben található. Az élvonalbéli magyarnótaénekesek hallatlan sztá… Nézet »

Kovács Apollónia 2 megjegyzés 

Kovács Apollonia Pólika 1949-1961 között a Nagyváradi Állami Színházban játszott. 1961- től él Budapesten. A magyar nóta és cigánydalok művészi előadója. Nem csak előadja a daloka… Nézet »

RSS

KATANING TV

OLDAL FORDÍTÓ

TÁMOGATÁS

                 
***

HA TEHETED TÁMOGASD A KATANING OLDALT!

                  KÖSZÖNJÜK!!!

ISTEN HOZOTT!

***


FACEBOOK

MÁR A FACEBOOKON IS MEGTALÁLSZ MINKET! LIKE-OLJ BENNÜNKET OTT IS!!!

Születésnapok

Holnapi születésnapok

ADMINOK

ooo

***

***

***

free counters

***

Profilkártya

Betöltés...

© 2020   Created by Bertalan Katalin.   Működteti:

Profilkártyák  |  Jelentse észrevételét  |  Használati feltételek

***

*** ***