KEDVES KATANING TAGOK KÉRÜNK MINDENKIT HOGY ÜZENŐFALÁN ÉS PRIVÁT ÜZENETEIBŐL AZ 1 HÓNAPNÁL 

RÉGEBBI ÜZENETEKET ÉS KÉPEKET   KITÖRÖLNI SZÍVESKEDJETEK  HOGY NE TERHELJÜK TÚL AZ OLDALT.   A SAJÁT OLDALON LÉVŐ KOMMENTEKTŐL JOBRA EGY PICI PIROS +  OTT TÖRÖLHETŐ.

Kedves Barátaink ! A Faliujságon lehet üzenni egymásnak. A Körpanoráma csoportban is lehet nézni Tévé műsort és sok szép tájat is nézni.Kellemes időtöltést kivánunk Mindenkinek!

Kedves Barátaink! ÚJDONSÁG  A NING RÉSZÉRŐL.       !!!

 Ez egy zárt közösség oldal ,ahol   2010. óta a szabadidejét szeretetben,békességben együtt töltő csapat értékes Tagjává váltunk. AZ OLDAL  nem  FIZETŐS  Ezért kérek mindenkit aki velünk akar maradni hogy hivja meg barátait az oldalra .

Kivánunk mindenkinek kellemes idötöltést az oldalon.

                                !                                          

Információ

Szinglik (egyedülállók) Klubja

A szingliség nemcsak egyedülállónőt jelent, hanem ez magaegy életforma.Tarts velünk.

Tagok: 54
Utolsó aktivitás: Dec 23, 2019

Kedves Barátaim!!!

Magányosok, egyedülállók klubja

Ez a klubb azért  (is) jött létre  mert nagyon rossz egyedül, (mások kérésére is) , hogy összegyűljünk itt, s akár a csoprton belül, akár programok összehozásával egymásra találjunk.

Itt többett tudunk egymással beszélgetni  az egyedülállok ,ismerkedni, szervezni  szórakozást ,mint nóta estet ,nyugdijas találkozók ...és sok mást.


 

Nálam igazából a család az, amiről beszélhetek, és nem csak a vér szerinti kötelékről van szó, hanem annál sokkal nagyobb dologról. A családot azok az emberek alkotják, akiket beengedsz az életedbe. A család az, ami támogat és átsegít dolgokon. Ők azok, akikkel igazán törődsz.És ezek ti vagytok drága Barátaim,akikkért létre jött ez az oldal.

 

Minél többet gondolkodom rajta, annál inkább érzem, hogy semmi sincs, amiben több művészet lenne, mint szeretni az embereket.

Vincent Van Gogh

 

 

Amikor azt mondjuk, hogy nem akarunk beszélni valamiről, az azt jelenti, hogy nagyon el akarjuk mondani valakinek, csak nem akarunk sebezhetőek lenni.

Probáljunk közelebb kerülni egymáshoz,egy baráti beszélgetés,egymásról többett elmondani, a profilkép kötelező,mert azért lássuk is  egymást ,a video chatten is lehet beszélgetni,igy alakul ki egy igaz és lehet épp egy komolyabb barátság is.

Az igaz szeretet esetében nem érdekes, hogy adok vagy kapok, egyszerűen a szeretet áramlásáról van szó, és ez gyönyörű, bármelyik irányban történik is.

Brandon Bays


Magány?

Ez egy olyan dolog, amitől az emberek nagyon tartanak...egyik kedvenc filmemben volt egy mondat..."nem attól félek,hogy egyedül öregszem meg, hanem hogy egyedül halok meg"-Apja Lánya c Film...

 

A magány az az, mikor hosszú nap/hét után hazatérsz, és nincs ki fogadjon, leülsz a megszokott helyedre, szürke életed mintegy berögzött mozdulataként...minden ugyanúgy pereg, minden a megszokott rutinban...ha becsukod a szemed akkor is simán eltalálsz a bejárati ajtótól a hálódba...leülsz,szusszansz egyet, majd elkezdesz gondolkodni, hogy jó lenne valakivel beszélgetni...nyúlsz a telefonodért, szépen pörgeted lefelé a neveket, és keserűen rájössz, hogy igazából az ottani emberkék közül senkivel se szeretnél beszélni...vagy azért mert nem szeretnéd őket zavarni, vagy pedig furcsálnák a hívásod...de hopp, rátalálsz a nevek közt pár emberre, akik a barátaid, vagy akiknek úgy érzed, hogy azoknak elég sokat segítettél...ráböksz egyre, és már búg is a telefon a füledben...kicsöng, megcsillan szemedben a remény, majd az 5. kicsöngés után már lelohad a lelkesedésed...kinyomod...próbálsz mégegy számot, ki se csöng....úgy döntesz teszel mégegy próbát, ez is kicsöng, majd felveszi az ismerősöd...felvázolsz valami programot, majd hallgatod, hogy neki most épp nem jó...megérted persze, hisz mindenki éli az életét, rendezgeti a dolgait...elköszönsz, majd szomorúan leteszed a telefont...többiekkel már nincs is kedved próbálkozni...ez nem jött össze...pedig szeretnél valakivel beszélni, szeretnéd, ha valaki meghallgatna, de sajnos senki nem ér rá...nem ér rád...az unalom ...harag kezd érlelődni benned, hogy mikor nekik gondjuk volt mindent félredobva rohantál segíteni, majd sóhajtasz, és rájössz, hogy ugyan miért is haragudnál? És már nem is akarod őket a problémáiddal traktálni..van elég gondjuk...mégis fáj, hogy nem tudtad kibeszélni magadból, meghallgatni valaki más véleményét is.

 

.gyújtasz egy gyertyát, benyomsz valami zenét, és leroskadsz a fotelba...gondolatok áradata támad meg, még ha vidám szám is szól az se tud kirángatni a hangulatból...nyelsz egyet, majd mondod magadban, hogy azért se, próbálod pörgetni magad kicsit, majd hirtelen megszólal egy szám, ami felidéz egy régi emléket..egyből megüt...és már ugyanott is vagy...keresel valamit, ami eltereli a figyelmed, kinyitod a hűtőd, és valami alkoholost keresel...talán ez majd megfékezi a gondolatokat...tudod mennyi kell, hisz már nem először választod ezt a menekülési utat...kezdenek a dolgok lassulni...hat a "gyógyszer"...már nem godnolsz semmire..bambán nézel magad elé, és hagyod, hogy a "méreg" szétterjedjen, és szép lassan álomba ringasson...szokásos rutinnal elkészülsz a lefekvéshez, majd behunyod a szemed, és elalszol...és nem álmodsz semmit...(hisz tettél ellene..).Kábán ébredsz, és minden indul előröl...pedig annyi lehetőség létezik, ami ebből kirángatna, de te már igazából nem is ragadod meg őket, hagyod, hogy sodorjanak a dolgok, hisz már beletörődtél, hogy úgyse lesz jobb...

 

 

Nha ide nem érdemes eljutni...egy dolog, ha egy ideig a dolgok befolyásolják az életed annyira,hogy egy kicsit bezárkózol, de ne huzamosan, különben besavanyodsz...ismered valahol magad, tudod mi az, ami igazán lelkesít...ne engedd el a reményt, mert remény nélkül az élet szürke...ha nem hiszel semmiben, akkor magad teszel azért, hogy szürke legyen az életed, és hiába vannak benned lehetőségek, beleolvadsz a sokaságba, és te is egy leszel a tömegből..pedig mindenkinek megvan a maga kalandja, mindenkivel történtek dolgok, mindenkinek van véleménye, hát keress valakit, aki meghallgat, és természetesen fordítva, és valahol az a legjobb, ha több ilyen valaki van....Nem szabad elengedni a reményt, hogy valakit igenis érdekelsz, és nem vagy hasztalan...ne törődj azzal, hogy mint mondanak egyesek, főleg ha tudod róluk, hogy önnön ürességük ellenszereként hergellnek másokat, így szerezve maguknak pillanatnyi elégtételt...nem vagy hasztalan, csak lehet eddig rossz helyen próbáltad kamatoztatni a tudásod...ha szétnézel, és leveszed az ellenzőt, hidd el, színes a világ, hát te is színezd ki a saját elképzeléseid szerint, és lehet hogy valakinek valami szürke, te attól még láthatod színesben...

Forrás:internet

"néha elég egy suttogás, egy lágy lökés, hogy másfele terelődjenek a dolgok..."
Ha már valaki más szemszögből is figyeli a dolgot, és tud változtatni, az már egy jó dolog..

 

- Bízom benne, hogy ezen az oldalon találtok olyan tagokat, embereket - közösségeket, ahol a magányotok csökkenhet és akikkel lehet közös programok és akinek átadhatod szerény tudásodat aihez értesz ,vagy amiben segiteni lehet egymásnak.

Beszélgető fórum

Igaz történet: A falu szajhája lettem

Bertalan Katalin Márc 1, 2015 kezdeményezte. 0 Válasz

Más voltam, idegen voltam, ezért hamar szájára vett a falu. Már tizenhat évesen romlott lánynak tartottak, pedig akkoriban még a kezemet sem fogta meg fiú.Édesapám a nyolcvanas évek közepén, tizenkét…Folytatás

Gyönyörű az élet

Bertalan Katalin kezdeményezte. Utolsó válasz 0v2xbd5348oaw Jan 9, 2013 által. 1 Válasz

Gyönyörű az életGyönyörű az élet, bár néha nem értem.Vannak percei, mit nem kéne megélnem.Én tehetek róla?Lehet, hogy igen, de…Folytatás

a Szingli élet elönyei

Bertalan Katalin kezdeményezte. Utolsó válasz Bertalan Katalin Szept 26, 2012 által. 6 Válasz

A szingli élet előnyeiAz embernek szüksége van társra, és szinte…Folytatás

Magányosok, egyedülállók

Bertalan Katalin kezdeményezte. Utolsó válasz Bertalan Katalin Aug 8, 2012 által. 6 Válasz

Magányosok, egyedülállók klubjaNagyon rossz egyedül. azért (is) hoztam létre ezt a csoportot, hogy összegyűljünk itt, s akár a csoprton belül, akár programok összehozásával egymásra találjunk.Nem baj…Folytatás

Üzenőfal

Hozzászólás

A hozzászóláshoz tagja kell hogy legyen a Szinglik (egyedülállók) Klubja –nak.


CREATOR
HozzászólásokBertalan Katalin által a December 23, 2019-on 10:16am-kor

Boldog Ünnepet kívánok Mindenkinek!


CREATOR
HozzászólásokBertalan Katalin által a December 23, 2019-on 9:48am-kor

Nos ,tisztelt Hölgyeim és Uraim és Fiatalok!
Szeretném mindenkinek megköszönni ,hogy eddig minden alkalomkor eljöttek a rendezvényeinkre.
A következő műsorunk februar 1en Farsangi Buli lesz,ahova mindenkit sok szeretettel várunk.Molnar Edit es Bertalan Kata szervezi.Lehet iratkozni is mar.A belep araban van egy vacsora is .


CREATOR
HozzászólásokBertalan Katalin által a Szeptember 26, 2018-on 7:38pm-kor

Kedves nótát szerető barátaink!
Azt gondolom, hogy az emberek észre veszik sokszor, hogy a zene mekkora szerepet tölt be a mindennapjaikban. Hiszen legyen szó az életünk során könnyű vagy éppen nehéz eseményekről a zene segítségével ezek sokkal könnyebben átélhetőek véleményem szerint.
Sok szeretettel várunk mindenkit! Okt.20-án 18 órától.a Nagyváradi Állami Filharmóniában.
Fellépnek: Balázs Anikó,Szabó Sándor,Kallina Enikő és Dócs Péter,Nádasdi László,Kovács János, Nova Brigitta.
Zenél Nyári László és zenekara
Szeretettel várunk mindenkit!

A képen a következők lehetnek: 9 ember, , köztük László Nádasdi, Péter Dócs és Eszter Szabó Sándorné, , mosolygó emberek, belső tér

CREATOR
HozzászólásokBertalan Katalin által a Február 4, 2018-on 10:08pm-kor

Gondolatok a szeretetről

Csak szeretetre taníts, mert szeretet vagy magad is.
Ez a megállapítás jelzi célunkat és az eszközt is, amelynek segítségével elérhetjük. Kimondja, hogy lényegünk a szeretet. Elmondja nekünk, hogyan ismerhetjük föl ezt minden kisebb és nagyobb nehézség ellenére: csak szeretetet adj, csak békére taníts, és saját biztonságod érdekében soha ne folyamodj támadáshoz. Ez az attitudinális gyógyítás legelső, általános alapelve.
Amikor az ember segít valaki máson, nem érez félelmet.
A félelem nem idéz elő pozitív változást. Segítő szándékkal félelmet kelteni: hiba.
Félelmeinket a gyerekek elől nem tudjuk eltitkolni.
Tudatunk tartalma hozzáférhető mindenki, különösen a gyermekek számára; egy bizonyos szinten minden tudat kommunikál az összes többivel.
Nem vagyunk testünkbe börtönözve, nem kötnek bennünket a tárgyi valóság korlátai.
A tudat, mivel élni akar, befolyásolni tudja a betegség lefolyását. Nem létezik visszafordíthatatlan folyamat.
Ha túl sokat foglalkozunk a múlttal, az megzavarja jelenbeli tudatunkat.
Minden helyzet, tűnjék bármily kellemetlennek, mindig szolgál tanulsággal.
Élményeinket belső céljaink határozzák meg. Nem vagyunk a külvilág tehetetlen áldozatai.
A szeretet létezik.
forrás internet


CREATOR
HozzászólásokBertalan Katalin által a Május 27, 2017-on 11:25am-kor

Legmagasztosabb érzés ,hogy számíthatunk egymásra.

Szeretettel várunk mindenkit ,beszélgetni ,ismerkedni és miért ne szórakozni kicsit.


CREATOR
HozzászólásokBertalan Katalin által a Május 27, 2017-on 11:22am-kor

Szeretettel várunk mindenkit aki eljön....

Aki szereti a magyar nótát és operettet, és a jó műsort annak itt a helye. Saját vélemény: szerintem aki eljön nem bánja meg! 
Dalba és fényárba borul újra a Nagyváradi Szigligeti Színház június 17-én, délután 18 órai kezdettel.
Megannyi nagyszerű nóta és operett dallamok csendülnek majd fel az impozáns környezetben, sok mindenki számára több nagyon közkedvelt magyarországi nótaénekes előadásában, és a gála szervezőinek köszönhetően.
Szeretettel várunk minden nóta és operett kedvelőit!
Ha valaki nem szeretne hely nélkül maradni , helyet foglalni előre ,ami biztos biztos ,itt megteheti :Kata 0746 482 538,G...
Továbbiak


CREATOR
HozzászólásokBertalan Katalin által a Május 10, 2017-on 11:31am-kor

Virágot kértem Istentől;

Egész kertet adott Nekem.

Fát kértem Istentől;

Egész erdőt adott Nekem.

Folyót kértem Istentől;

Óceánt adott Nekem.

Barátot kértem Istentől;

Ő Téged adott Nekem!


CREATOR
HozzászólásokBertalan Katalin által a Április 14, 2017-on 10:51am-kor

Így jöhetsz ki a negatív, boldogtalan helyzetből | Gunagriha motivációs előadása - Paks2016.12.10Ha igazságtalanság ér minket, akkor általában mi rosszul reagálunk. A rosszból egy újabb rosszat hozunk létre magunkban, és ebből a belső rosszból megint csak újabb rossz jön létre kint. Persze mint tudjuk, ami bent az kint, tehát ami bennünk belül zajlik és folyik, az kijön és hatással van a környezetünkre is. Ez így folyik és ez megy körbe és körbe. Az értelmünk beleesik egy csapdába, DE van szerencsére van kiút!


CREATOR
HozzászólásokBertalan Katalin által a Április 14, 2017-on 10:50am-kor

A békéscsabai előadásomon többek között erről is beszéltem: így oldhatod meg a lelki fájdalmat. A mosolynak nagyobb ereje van, mint valaha is azt gondolnád. A Gurum azt mondja, hogy az embernek egy őszinte mosoly az egész Univerzumot áthatja. Ezt egy szép mondásnak találtam, de inkább költői jelentőségűnek hittem. Közben a mosollyal sokat foglalkoztam és írtam róla, hogy az nem csak belülről kifele hat, hanem van egy vissza hatása is. Vagyis ha nincs okod mosolyogni, de mégis megteszed, akkor a belső állapotodon sokat javít. Na meg ha mindig mosolyogsz, akkor nem vagy kiszolgáltatva negatív behatásoknak az környezetedből.


CREATOR
HozzászólásokBertalan Katalin által a Április 14, 2017-on 10:49am-kor
 
 
 

KATANING TV

OLDAL FORDÍTÓ

TÁMOGATÁS

                 
***

HA TEHETED TÁMOGASD A KATANING OLDALT!

                  KÖSZÖNJÜK!!!

ISTEN HOZOTT!

***


FACEBOOK

MÁR A FACEBOOKON IS MEGTALÁLSZ MINKET! LIKE-OLJ BENNÜNKET OTT IS!!!

Születésnapok

Holnapi születésnapok

ADMINOK

*******

ooo

***

***

***

free counters

***

*******

Profilkártya

Betöltés...

© 2023   Created by Bertalan Katalin.   Működteti:

Profilkártyák  |  Jelentse észrevételét  |  Használati feltételek

***

*** ***