KEDVES KATANING TAGOK KÉRÜNK MINDENKIT HOGY ÜZENŐFALÁN ÉS PRIVÁT ÜZENETEIBŐL AZ 1 HÓNAPNÁL 

RÉGEBBI ÜZENETEKET ÉS KÉPEKET   KITÖRÖLNI SZÍVESKEDJETEK  HOGY NE TERHELJÜK TÚL AZ OLDALT.   A SAJÁT OLDALON LÉVŐ KOMMENTEKTŐL JOBRA EGY PICI PIROS +  OTT TÖRÖLHETŐ.

Kedves Barátaink ! A Faliujságon lehet üzenni egymásnak. A Körpanoráma csoportban is lehet nézni Tévé műsort és sok szép tájat is nézni.Kellemes időtöltést kivánunk Mindenkinek!

Kedves Barátaink! ÚJDONSÁG  A NING RÉSZÉRŐL.       !!!

 Ez egy zárt közösség oldal ,ahol   2010. óta a szabadidejét szeretetben,békességben együtt töltő csapat értékes Tagjává váltunk. AZ OLDAL  nem  FIZETŐS  Ezért kérek mindenkit aki velünk akar maradni hogy hivja meg barátait az oldalra .

Kivánunk mindenkinek kellemes idötöltést az oldalon.

                                !                                          

Beszélgessünk

Ez a klub azért jön létre hogy kortól és nemtöl függetlenül beszélgessünk és ha valaki magányos és társaságra vágyik akkor csatlakozzon.

Magányosok, egyedülállók klubja

 


Nagyon rossz egyedül. azért (is) hoztam létre ezt a csoportot, hogy összegyűljünk itt, s akár a csoprton belül, akár programok összehozásával egymásra találjunk.

Nem baj ha nem férsz bele minden skatulyába. (Magasabb képességeidet az jelzi a legjobban, hogy milyen feladatokra NEM vagy képes.)
Tanulj meg csendben maradni; a lehetőség néha egész halkan kopogtat. (A csend, még ha passzívnak tűnik is, a legtökéletesebb készenléti állapot.)
A robot is kifényesedik menet közben. (Ne törődj az indulás okával és módjával. Ha kitartóan figyeled a vizet eljön az a pillanat, amikor magától forrni kezd.)
A múlt az ami nem múlik el. Jelenléte a jelenben is meghatározó marad.
A megbocsátás NEM azt jelenti hogy utólag jóváhagyjuk a történteket. (Csupán elszakadunk attól, aki ártott nekünk.)
A csaló soha nem nyer! (Nem csalhatod ki azt amit nem tudtál kiharcolni.)
Azt akarom tudni, hogy látod-e a szépséget akkor is, ha nem minden nap pompázik?
Azt akarom tudni, hogy fel tudsz-e állni a kétségbeesés és a fájdalom éjszakája után, megviselten, sajgó sebekkel, hogy családodnak megadd mindazt, amire szüksége van?
Kétszer nem kelthetsz első benyomást.


 


 Az igazi nőnek csak a szemét nézd, és azt sem kívülről, hanem a lelke felől. Először meg kell érezni a lelkét.
Ha a lelke felől nézed, az első réteg a félelem, a múlt és a jelen sebei. Ha ezzel megtanulsz bánni, akkor láthatod a második réteget, a gyengédséget, a cirógatás vágyát.
Ha ezt is látod, a harmadik rétegben látod az öröm pajkosságát, a negyedikben a harag villámait, az ötödikben a harmónia vágyát, a hatodikban a gyönyör cirógatását, és a hetedikben azt a szeretetet, ami teljesen a Tied.
Minden igazi nő hét fátyoltáncot táncol, és régen elvesztél, ha a fátylat, a keblei halmát, vagy a csípőjét nézed. Csak a szemét nézd, a teljesen ruhátlan lénye, az örömtől hullámzó, vagy fájdalomtól görnyedő teste minden apró titka a szemében van.
Vajon van még férfi, aki tudja ezt?

Kell találni egy embert, aki gyönyörűnek hív és nem csak csinosnak. Aki felhív, amikor bele vagy gabalyodva, aki fennmarad csak azért, hogy lássa, ahogy alszol.
Várni valakire, aki homlokon csókol, aki akkor is meg akar mutatni az egész világnak, amikor csapzott vagy, aki a barátai előtt is fogja a kezed. Várni arra az egyre, aki állandóan emlékeztet rá, hogy mennyire érdekled őt és hogy milyen szerencsés, hogy vagy neki. Várni arra az egyre, aki a barátaihoz fordulva azt mondja, ".......Ő az."
 .....gondoltam hátha itt találtok valakit akivel megoszthatjátok ,örömötök,bánatotokat,vagy épp valamilyen más eseményt,szervezünk kis találkozókat ,egy tea délutánt,tereferét,tánc estét....ki mit szeretne itt megbeszélhetjük...stb .


Hozzászólás

A hozzászóláshoz tagja kell hogy legyen a Szinglik (egyedülállók) Klubja –nak.

KATANING TV

OLDAL FORDÍTÓ

TÁMOGATÁS

                 
***

HA TEHETED TÁMOGASD A KATANING OLDALT!

                  KÖSZÖNJÜK!!!

ISTEN HOZOTT!

***


FACEBOOK

MÁR A FACEBOOKON IS MEGTALÁLSZ MINKET! LIKE-OLJ BENNÜNKET OTT IS!!!

Születésnapok

Nincs ma születésnapja senkinek

ADMINOK

*******

ooo

***

***

***

free counters

***

*******

Profilkártya

Betöltés...

© 2022   Created by Bertalan Katalin.   Működteti:

Profilkártyák  |  Jelentse észrevételét  |  Használati feltételek

***

*** ***