KEDVES KATANING TAGOK KÉRÜNK MINDENKIT HOGY ÜZENŐFALÁN ÉS PRIVÁT ÜZENETEIBŐL AZ 1 HÓNAPNÁL 

RÉGEBBI ÜZENETEKET ÉS KÉPEKET   KITÖRÖLNI SZÍVESKEDJETEK  HOGY NE TERHELJÜK TÚL AZ OLDALT.   A SAJÁT OLDALON LÉVŐ KOMMENTEKTŐL JOBRA EGY PICI PIROS +  OTT TÖRÖLHETŐ.

Kedves Barátaink ! A Faliujságon lehet üzenni egymásnak. A Körpanoráma csoportban is lehet nézni Tévé műsort és sok szép tájat is nézni.Kellemes időtöltést kivánunk Mindenkinek!

Kedves Barátaink! ÚJDONSÁG  A NING RÉSZÉRŐL.       !!!

 Ez egy zárt közösség oldal ,ahol   2010. óta a szabadidejét szeretetben,békességben együtt töltő csapat értékes Tagjává váltunk. AZ OLDAL  nem  FIZETŐS  Ezért kérek mindenkit aki velünk akar maradni hogy hivja meg barátait az oldalra .

Kivánunk mindenkinek kellemes idötöltést az oldalon.

                                !                                          

Magyar nóta és operettgála volt

2017.06.20 10:06
 
Magyar nóta és operettgála volt
Szombaton este a Kataning Egyesület felejthetetlen magyar nóta és operettgálát szervezett a váradi színházban. Neves helyi és magyarországi vendégek voltak, akik nagy sikert arattak.

A szeretet, tisztelet és egymás megbecsülése jegyében ismét nagyszerű magyar nóta és operettgálát szervezett a nagyváradi Kataning Egyesület, immár negyedik alkalommal. A törzsközönség tagjainak beszámolója és mások visszajelzése alapján a színvonal eseményről eseményről nő, „egyre magasabbra kerül az a bizonyos léc”, a legutóbbi sikert pedig fényesen tükrözi, hogy nem csak az est végén, hanem közben is felállva,lelkesen tapsolt a közönség, legszívesebben virágcsokrokkal halmozták volna el a fellépőket megbecsülésük jeléül.

A szervező egyesület nevében Bertalan Katalin elnök köszöntötte a megjelenteket, mint mindig, ezúttal is azt emelve ki: mennyire fontos az összefogás a magyar kultúráért, szerinte a legmagasztosabb érzés, hogy számíthatunk egymásra. Boldogan és örömmel újságolta, hogy a hagyománnyá avanzsált összejövetelre nem csak a térségből és Magyarországról érkeztek rajongók, hanem Izraelből és az Egyesült Államokból is. „A magyar nóta szeretete összetart minket határon belül és kívül. Mit tehetnénk érted? címmel szeretnénk Önökkel mindig együtt lenni, énekelni, és egy olyan magot szárba szökkenteni, melynek segítségével mindig megtaláljuk az egymás felé vezető utat”- fogalmazott.

Kollégája, Kovács Géza, a nagy érdeklődést látva, az idei év legnagyobb eseményének nevezte a gálát. Köszönetet mondott nem csupán azoknak, akik közreműködtek a forró hangulat megteremtéséhez, hanem természetesen a publikum tagjainak is, azoknak „a sok aligból” élőknek, akik eljöttek, és „kenyér helyett szombat este a kedvenc zenéjükből táplálkoztak, mert a magyar nóta hungarikum, és ebből fogyasztani mennyei érzés”.

A fellépők

A műfaj olyan koronázatlan császárai, királynői szórakoztatták kivételes hangjukkal, dalos ajkaikkal a hallgatóságukat, mint a számos szakmai kitüntetésbirtokos Tarnai Kiss László, a szintén Budapestről érkezett Szeredy Krisztina és Balázs Anikó, Nyíregyházáról Szabó Sándor, Marosvásárhelyről Szilágyi Sándor és Miklós Szilvia, valamint természetesen a helybéli nagy kedvencek: Molnár Júlia színművésznő, a Szigligeti Színház tagja, és a Lári Fári együttes, vagyis Tasnádi Ferenc és Varkucs Róbert Károly. A talplávalót a budapesti Hakme cigányzenekar húzta, vagyis Kuti Róbert prímás, Váradi Gábor brácsás, Jónás Béla cimbalmos, Oláh Dezső klarinétos és Farkas József nagybőgős. Médiatámogató a Bihari Napló volt.

Ciucur Losonczi Antonius

Megtekintések: 45

KATANING TV

OLDAL FORDÍTÓ

TÁMOGATÁS

                 
***

HA TEHETED TÁMOGASD A KATANING OLDALT!

                  KÖSZÖNJÜK!!!

ISTEN HOZOTT!

***


FACEBOOK

MÁR A FACEBOOKON IS MEGTALÁLSZ MINKET! LIKE-OLJ BENNÜNKET OTT IS!!!

Születésnapok

Mai születésnapok

Holnapi születésnapok

ADMINOK

*******

ooo

***

***

***

free counters

***

*******

Profilkártya

Betöltés...

© 2020   Created by Bertalan Katalin.   Működteti:

Profilkártyák  |  Jelentse észrevételét  |  Használati feltételek

***

*** ***