KEDVES KATANING TAGOK KÉRÜNK MINDENKIT HOGY ÜZENŐFALÁN ÉS PRIVÁT ÜZENETEIBŐL AZ 1 HÓNAPNÁL 

RÉGEBBI ÜZENETEKET ÉS KÉPEKET   KITÖRÖLNI SZÍVESKEDJETEK  HOGY NE TERHELJÜK TÚL AZ OLDALT.   A SAJÁT OLDALON LÉVŐ KOMMENTEKTŐL JOBRA EGY PICI PIROS +  OTT TÖRÖLHETŐ.

Kedves Barátaink ! A Faliujságon lehet üzenni egymásnak. A Körpanoráma csoportban is lehet nézni Tévé műsort és sok szép tájat is nézni.Kellemes időtöltést kivánunk Mindenkinek!

Kedves Barátaink! ÚJDONSÁG  A NING RÉSZÉRŐL.       !!!

 Ez egy zárt közösség oldal ,ahol   2010. óta a szabadidejét szeretetben,békességben együtt töltő csapat értékes Tagjává váltunk. AZ OLDAL  nem  FIZETŐS  Ezért kérek mindenkit aki velünk akar maradni hogy hivja meg barátait az oldalra .

Kivánunk mindenkinek kellemes idötöltést az oldalon.

                                !                                          

Kedves Barátaink!
Nagy örömünkre szolgál,hogy megoszthatjuk Veletek az első Kataning Találkozóról szerzett élményeinket.


Mindenekelőtt köszönjük szépen mindazoknak akik megtiszteltek minket a jelenlétükkel és bizunk benne hogy kellemes élményekkel tértek haza.


Bár az idáig vezető szervező út nehéz volt és rögös annyit mondhatunk,hogy minden fáradtságot és belefektetett energiát megért a számunkra a sok vidám és önfeledten szórakozó ember látványa.
Itt és ezúton is köszönetet szeretnénk mondani mindenkinek akik mellénk álltak és időt,fáradtságot és pénzt nem kimélve a segitségünkre voltak e találkozó létrejöttében.Külön kiemelnénk Cservák Miklós úrat,a Várad-velencei RMDSZ választmány elnökét aki a legmesszebbmenőkig támogatott minket.Köszönjük ezt neki és szorgos kis csapatának is.
És akkor következzék az eseményről készült kis videonapló amivel szeretnénk a számotokra is felidézni az est néhány feledhetetlen momentumát.

Elsőnek egy kis helyzetjelentés az előadás kezdete előtti készülődés pillanatairól:

Bár a meghirdetetthez képest néhány perccel késett a kezdés de ez az összegyült  több mint 100 vendéget cseppet sem zavarta,sőt felfokozta az amúgy is jó hangulatot.Nézzétek most meg a megnyitóról készült felvételeket:

A megnyitó ceremónia után folytatódott a fergeteges nótaest,mely minden igényt kielégitő igényességgel lett összeállitva.Ime néhány emlékezetes pillanat melyből kitünik a közönség elégedettsége és tettszésnyilvánitása is:

 

A müvésznő az fellépése során többször is átöltözött emelve ezzel az est változatosságát.Ezidő alatt a közönséget a zenekar szórakoztatta fergeteges játékukkal.Ime ,hogyan:

Smidéliusz Éva sokszinüsége a müfaji változatosság kimutatásában is látható volt....


Az est kellemes szinfoltja volt mikor a nézők közül a hangulat hevében egyesek önálló produkcióra is vállakoztak.....

Toki Balogh Ernő és cigányzenekarának profizmusságát mutatja,hogy játsznyi könnyedséggel előbb megdaloltatta majd meg is táncoltatta a közönség nagy részét.
Az előadás végén a közönség többször is visszatapsolta a vendégmüvészeket,akik eleget téve a nézők akaratának több extraprodukciót is előadtak:
Kataning Találkozó 2012.04.28 Slideshow: Kata,Géza és Gyugyu’s trip from Oradea, Transylvania, Romania to 2 cities and was created by TripAdvisor. See another Romania slideshow. Create your own stunning slideshow with our free photo slideshow maker.


A fergeteges nótaest után a kataning találkozó keretein belül  lehetőséget biztositottunk néhány tehetséges fiatal tagunknak  abban ,hogy bemutatkozhassanak nagy közönség elött is. A felvételen énekelt Lunguy Angéla és gitáron kisérte Toth Gábor


A Kataning Találkozó végén jó hangultú zenére táncba hivtuk a mulatni vágyó közönséget,melyet Ők szivesen el is fogadtak...


Drága barátaim,a műsorról készitett videókat ,oldalunk kiváló  szorgalmas és hűséges  Adminunk munkáját,mint mindig Gyugyunak köszönhetjük. 

 A  képekből válogatva videó összeállitást köszönjük, oldalunk igazi barátjának és Adminunknak Magdikának,aki  Gyugyuval karöltve    távolságot nem ismerve mindent megtesznek mindenkiért  hogy jól érezze magát az oldalon és az oldalért .

Az oldal alapitói igy   köszönik meg kitartó szép munkájukat!
Megtekintések: 825

Hozzászólás

A hozzászóláshoz tagja kell hogy legyen a Kataning –nak.

Csatlakozzon a(z) Kataning hálózathoz

HozzászólásokBocsa Tiberiu Mihai által a Május 6, 2012-on 7:06pm-kor
  • Gratulálok a találkozó megszervezéséhez és a remek lebonyolításához! A szervezőknek és a résztvevőknek is azt kívánom, hogy úgy maradjon meg az emlékezetükben mint egy szeretett teli és feledhetetlen emlék.


CREATOR
HozzászólásokBertalan Katalin által a Május 6, 2012-on 12:14am-kor

Drága Évike !Olyankor a fenti balsarokban a félgömbbel restartolni kell és ujbol betöltödik.Puszi....Kata

HozzászólásokDezsi Maria által a Május 2, 2012-on 8:05am-kor

Draga Kata !!!!!!! Gratulalok Neked  es mind azoknak kik segitettek letre hozni ezt a csodalatos musort!!!!!!! Tovabbi sikereket kivanok a tovabbi munkatokhoz . Szeretettel Marika

HozzászólásokBertalan János által a Május 1, 2012-on 11:31am-kor

Gratulálok kedves Kata és Géza! Igazán szépen sikerült megünnepelni  az első szülinapot.Örülök, hogy a technika jóvoltából mi is ott lehettünk VELETEK!  üdv  Bertalan János és családja Hajdúböszörményből


CREATOR
HozzászólásokBertalan Katalin által a Április 29, 2012-on 10:53pm-kor

Igy van Laci ,tényleg egy szinvonalas estét állitott össze nekünk az Évike és zenekara.

KATANING TV

OLDAL FORDÍTÓ

TÁMOGATÁS

                 
***

HA TEHETED TÁMOGASD A KATANING OLDALT!

                  KÖSZÖNJÜK!!!

ISTEN HOZOTT!

***


FACEBOOK

MÁR A FACEBOOKON IS MEGTALÁLSZ MINKET! LIKE-OLJ BENNÜNKET OTT IS!!!

Születésnapok

Holnapi születésnapok

ADMINOK

*******

ooo

***

***

***

free counters

***

*******

Profilkártya

Betöltés...

© 2020   Created by Bertalan Katalin.   Működteti:

Profilkártyák  |  Jelentse észrevételét  |  Használati feltételek

***

*** ***