KEDVES KATANING TAGOK KÉRÜNK MINDENKIT HOGY ÜZENŐFALÁN ÉS PRIVÁT ÜZENETEIBŐL AZ 1 HÓNAPNÁL 

RÉGEBBI ÜZENETEKET ÉS KÉPEKET   KITÖRÖLNI SZÍVESKEDJETEK  HOGY NE TERHELJÜK TÚL AZ OLDALT.   A SAJÁT OLDALON LÉVŐ KOMMENTEKTŐL JOBRA EGY PICI PIROS +  OTT TÖRÖLHETŐ.

Kedves Barátaink ! A Faliujságon lehet üzenni egymásnak. A Körpanoráma csoportban is lehet nézni Tévé műsort és sok szép tájat is nézni.Kellemes időtöltést kivánunk Mindenkinek!

Kedves Barátaink! ÚJDONSÁG  A NING RÉSZÉRŐL.       !!!

Ez egy zárt közösség oldal ,ahol   2010. óta a szabadidejét szeretetben,békességben együtt töltő csapat értékes Tagjává váltunk. AZ OLDAL  nem  FIZETŐS  Ezért kérek mindenkit aki velünk akar maradni hogy hivja meg barátait az oldalra .

Kivánunk mindenkinek kellemes idötöltést az oldalon.

!                                          

Sziasztok!

Gondoltam készítek egy pár egyszerű leírást, amit használni tudtok képszerkesztéseitek során.Ne komplett leckét várjatok tőlem, inkább kis ötleteket, ami talán Neked is új, de Tőled is szívesen veszünk olyan kis fortélyokat, amivel fel lehet dobni képeinket!

A kész képet ne ide hozd, hanem a kész képeknél mutasd meg, hogy itt csak az ötletek...illetve hozzá kapcsolódó kérdések legyenek!

Jókedvű szerkesztést és kísérletezést kívánok!

Ne feledd: Bármilyen képet is szerkesztesz, akár tetszik másnak, akár nem, attól értékes, hogy önmagadat adtad benne!!!

Köszönöm!Meva/Éva

Megtekintések: 1469

Válasz erre a beszélgetésre

Kati, montázst csak Filtrével készítek, szerintem azzal a legszebb..., és igazából szerkeszteni is csak azzal szeretek, itt vannak a gépemen a többiek is, de azt hiszem a képeim 99 %-a  filtrés.Lehet már lassan csak ketten leszünk filtrések 

Kedves MEVA!

Én így látom. A kacsából szerintem elég egy.

És én nem árnyékolom a kacsát, mert akkor olyan benyomást kelt, mintha

a kép elött repülne és árnyékot vetne. De ez csak az én szerény meglátásom.

Puszillak: Kati

Kati, köszi, hogy megcsináltad!!Igazad van, neked elég egy kacsa is, lehet azért mert sokkal kisebb képet csináltál, mint én....de az árnyék meglátásod is jó, nekem sem kellett volna árnyékolnom.Egy tanácsom van... ahol találkozik a két mező, ott én átviszek kép részletet,hogy tényleg eggyé váljon...vagy folytatódjon...valahogy így...bátran vágj ki kis darabokat...pl. ahol az ég találkozik,és nagyon elüt a szín,ott is lehet... csak a kis részletek szélét is finoman, közepes erősséggel radírozd át... de azt látod közben...

Nagyon tetszik a képed!!!

Pusza, mindjárt hozom a te képed változatát is.... 

Kedves Meva!

Köszönöm a jótanácsodat, alkalmazni fogom.

Puszi: Kati

Én a párt nem használtam fel, több helyet hagytam a tájnak, úgyis nagy a kocsi 

Kedves Meva!

Igen nagy a kocsi, na ezért vettem kissebre, mert a felnagyítás

úgy tapasztaltam sokszor torzit. A táj variálása meg abszolút egyéni

meglátás kérdése. Így a tóparton álltak meg a lovak. Korabeli piknik!

Szia Kati!

Ha van kedved játsz megint....csak 2 képet hoztam, ebből kellene gazdálkodni úgy hogy kitöltse a 900x600 pixeles képet.Jó gyakorlás a háttér készítéshez, hogy kisebb részletekkel megnagyobbítsd a képet...megmutatom a képemet, hogy értsed, miről írok....

Szívesen venném, ha te is adnál feladatot nekünk, vagyis alap képeket....

Megpróbálok sűrűbben jönni...sajnos családi bajok miatt hallgattam sokáig...

Puszi:Évi

a kellék képek

és az én montázsom...

Kedves Mevám!

Már nagyon hiányoltalak. Sajnálom, hogy gondjaid voltak.

Remélem elmúltak a viharfelhők.

Természetesen megpróbálkozom a képpel. Utána nézek valami

leckének valónak is. Megtisztelő a felkérésed.

Puszillak: Kati

Kedves Meva!

Meghoztam az én elképzelésemet.

Katikám, ez nagyooooon jó és szép kép!!!!A házikó tetején a találkozást kicsit össze lehetett volna dolgozni, a tetején a csücsköt a kéményel egy kis éggel eltakarni... de lehet ezt csak én veszem észre és inkább csak "a tanítás" miatt írom, mert így is nagyon tetszik nekem!!!Nagyon jól megfogtad a kép arányait... olyan a látószög,mintha egy liba nézne vissza... minden stimmel....emelem kalapom!!!NAgy cupp érte!!

Kedves MEVA!

Igazad van. Jó látod. Köszönöm. Én gyerekkoromban még vidéken

sok ilyen házat láttam. És amikor a tető öregedett, így berogyott a kémény.

Én ezt próbáltam érzékeltetni. De valahogy akkor másként kellett volna.

na majd jobban figyelek. Tudod én nem tudok úgy, mint te. Figyelnem kell,

hogy ha valamit elképzelek, azt próbáljam meg tökéletesen kivitelezni.

Ezért jó, ha az ember tud kitől tanulni.

Kedves Meva!

Hát hoztam ami kértél az alapképeket:

Ez pedig az én verzióm:

RSS

KATANING TV

OLDAL FORDÍTÓ

TÁMOGATÁS

HA TEHETED TÁMOGASD A KATANING OLDALT!

KÖSZÖNJÜK!!!

ISTEN HOZOTT!

FACEBOOK

MÁR A FACEBOOKON IS MEGTALÁLSZ MINKET! LIKE-OLJ BENNÜNKET OTT IS!!!

Születésnapok

Holnapi születésnapok

ADMINOK

ooo

free counters

Profilkártya

Betöltés...

© 2023   Created by Bertalan Katalin.   Működteti:

Profilkártyák  |  Jelentse észrevételét  |  Használati feltételek