KEDVES KATANING TAGOK KÉRÜNK MINDENKIT HOGY ÜZENŐFALÁN ÉS PRIVÁT ÜZENETEIBŐL AZ 1 HÓNAPNÁL 

RÉGEBBI ÜZENETEKET ÉS KÉPEKET   KITÖRÖLNI SZÍVESKEDJETEK  HOGY NE TERHELJÜK TÚL AZ OLDALT.   A SAJÁT OLDALON LÉVŐ KOMMENTEKTŐL JOBRA EGY PICI PIROS +  OTT TÖRÖLHETŐ.

Kedves Barátaink ! A Faliujságon lehet üzenni egymásnak. A Körpanoráma csoportban is lehet nézni Tévé műsort és sok szép tájat is nézni.Kellemes időtöltést kivánunk Mindenkinek!

Kedves Barátaink! ÚJDONSÁG  A NING RÉSZÉRŐL.       !!!

Ez egy zárt közösség oldal ,ahol   2010. óta a szabadidejét szeretetben,békességben együtt töltő csapat értékes Tagjává váltunk. AZ OLDAL  nem  FIZETŐS  Ezért kérek mindenkit aki velünk akar maradni hogy hivja meg barátait az oldalra .

Kivánunk mindenkinek kellemes idötöltést az oldalon.

!                                          

Sziasztok!

Gondoltam készítek egy pár egyszerű leírást, amit használni tudtok képszerkesztéseitek során.Ne komplett leckét várjatok tőlem, inkább kis ötleteket, ami talán Neked is új, de Tőled is szívesen veszünk olyan kis fortélyokat, amivel fel lehet dobni képeinket!

A kész képet ne ide hozd, hanem a kész képeknél mutasd meg, hogy itt csak az ötletek...illetve hozzá kapcsolódó kérdések legyenek!

Jókedvű szerkesztést és kísérletezést kívánok!

Ne feledd: Bármilyen képet is szerkesztesz, akár tetszik másnak, akár nem, attól értékes, hogy önmagadat adtad benne!!!

Köszönöm!Meva/Éva

Megtekintések: 1469

Válasz erre a beszélgetésre

Kedves MEVA!

Na megnéztem végre sikerül.

Puszi: Kati

Katika, nagyon jóó lett!!!Gratula!!!

Kedves MEVA!

Köszönöm szépen!

Puszi: Kati

Kedves MEVA!

Itt az új feladat!

A pár ugyan téli képből van, de a ruhájuk az jó stílben.

Az enyém ilyen lett:

köszi az új feladatot....lehet kicsit késni fogok vele....az a helyzet, hogy kedd óta a gépet is csak most kapcsoltam be, mert valamitől puff... lement a vérnyomásom 80/50-re és mivel talán 160/90-nél lejjebb még sosem volt...ezt nagyon nehezen éltem meg...a szédülés, hányinger, és a szemem csak foltokat látott, hol feketét, hol fehéret......így inkább fekve kellett töltenem a nap nagy részét....Ma reggel már felkúszott 110/65-re....és nem kerülget az ájulás.....Hát megijedtem...

Puszi és vigyázz magadra ebben a hirtelen nyárban!!

Kedves MEVA!

Engem is megijesztettél. Orvosnak mutattad magadat?

Ez nem játék. Én is kínlódok a vérnyomással és tudom mi ez.

Általában szívritmuszavart is okoz. Ha ennyire nem jól vagy feküdj, mert

életveszélyes fent lenni. Az ember bármikor eleshet, elájulhat és jól összetöri magát.

Nem okoskodom hidd el. Ezt nekem is a kardiológus főorvosasszony tanította.

Engem nem lehetett ágyban tartani bármilyen rosszul voltam. Megtanultam a magam kárán, ha érzem a rosszullétet, azonnal lefekszem. A képet meg akkor csinálod amikor tudod. Nem lóverseny ez. Én sem tudok mindig mindjárt készíteni egyet, mert sok minden jöhet közbe. Jobbulást kívánok, vigyázz magadra. Legyen Szép Estéd és Hétvégéd! Puszi: Kati

Mielőbbi jobbulást kívánok!

Katikám, remélem már jobban vagy!!!!Én , ha pihenhetek nap közben, akkor elvagyok....nagyon zavar a rossz látás, de a szemészeti okokat kizárták, írtak fel egy munkaszemüveget a géphez....illetve mindkettőn kezdődik egy szürkehályog, de az még nem zavarhat be, azt mondták...viszont a magas vérnyomás már hagyott az erekben nyomot.A vérképemben a CRP 79 érték, ami nagy gyulladást jelez a szervezetben....de hogy hol???

A szívben a bal kamra izomzata meg van vastagodva...és az ekg-m rossz....

A kardiológia júliusban folytatja, addig talán kiderül, hogy az új gyógyszer hogyan hat....és a cukromat kordában kell tartani.....

Egyenlőre ennyi....ma tudtam a carotis UH-ra időt kérni, még benne van a pakliban, hogy a 10 éve műtött nyaki erem is szűkebb lett, vagy a bal oldalit most érte utol ugyanaz a baj....

Már nem bírja a szervezetem a 200-as vérnyomást.... habár a 70/50-nél talán még jobban rosszul voltam:)

Vigyázzunk magunkra!!!Sajnos könnyebb mondani...

Puszillak!!!Meva 

Jaj,Katikám, remélem használni fog!!!!!Nekem, most hogy lecserélték, kell mellé eseti tablettát bevennem, mert estére felszalad...Lehet az sem használt, hogy 2 nap napi 10 órát be kellett mennem dolgozni, mert bér-járulék határidő van ...és hirtelen ez sok lett....itthon azért le-le dőltem, ha úgy éreztem, szükségem van rá.Majd júliusban dől el,hogy marad-e ez a tabletta, minden vizsgálatra sokat kell várni.

Vigyázz magadra és normalizálódjon az a fránya vérnyomásod:)

Na, ezt kívánom magamnak is....örülök, hogy a férjed jobban van, egy ideggel kevesebb...mert az is csak árt nekünk...a stressz....

Ha jobban leszünk, úgy gondoltam...kimontázsoltuk magunkat...inkább kis technikai ötleteket hozok, hátha lesz köztük számodra új is.....jó?? 

Puszi!!!!!Meva

RSS

KATANING TV

OLDAL FORDÍTÓ

TÁMOGATÁS

HA TEHETED TÁMOGASD A KATANING OLDALT!

KÖSZÖNJÜK!!!

ISTEN HOZOTT!

FACEBOOK

MÁR A FACEBOOKON IS MEGTALÁLSZ MINKET! LIKE-OLJ BENNÜNKET OTT IS!!!

Születésnapok

Holnapi születésnapok

ADMINOK

ooo

free counters

Profilkártya

Betöltés...

© 2023   Created by Bertalan Katalin.   Működteti:

Profilkártyák  |  Jelentse észrevételét  |  Használati feltételek