KEDVES KATANING TAGOK KÉRÜNK MINDENKIT HOGY ÜZENŐFALÁN ÉS PRIVÁT ÜZENETEIBŐL AZ 1 HÓNAPNÁL 

RÉGEBBI ÜZENETEKET ÉS KÉPEKET   KITÖRÖLNI SZÍVESKEDJETEK  HOGY NE TERHELJÜK TÚL AZ OLDALT.   A SAJÁT OLDALON LÉVŐ KOMMENTEKTŐL JOBRA EGY PICI PIROS +  OTT TÖRÖLHETŐ.

Kedves Barátaink ! A Faliujságon lehet üzenni egymásnak. A Körpanoráma csoportban is lehet nézni Tévé műsort és sok szép tájat is nézni.Kellemes időtöltést kivánunk Mindenkinek!

Kedves Barátaink! ÚJDONSÁG  A NING RÉSZÉRŐL.       !!!

 Ez egy zárt közösség oldal ,ahol   2010. óta a szabadidejét szeretetben,békességben együtt töltő csapat értékes Tagjává váltunk. AZ OLDAL  nem  FIZETŐS  Ezért kérek mindenkit aki velünk akar maradni hogy hivja meg barátait az oldalra .

Kivánunk mindenkinek kellemes idötöltést az oldalon.

                                !                                          

Nektek ki tetszett a legjobban a szombati X-Faktorból? Pál Lorettával, azzal a 16 éves lánnyal beszélgettünk, aki beteg testvérének énekelte a Kell ott fenn egy ország című dalt. http://www.nlcafe.hu/sztarok/20120910/pl-loretta-x-faktor-2012/

A 16 éves lány, aki beteg bátyjának énekelt az X-Faktorba

A testvére boldogságáért és egészségéért nevezett be Pál Loretta az X-Faktorba. A 16 éves lány kilenc évvel idősebb bátyja egy nap szerencsétlenül lépett, elesett, beverte a fejét, azóta pedig mozogni és beszélni sem tud. Loretta és családja mégis bizakodik, van remény Máriónak egy jobb életre.

A 16 éves lány, aki beteg bátyjának énekelt az X-FaktorbanSok pénz kellene a külföldi gyógyításra


Kevés olyan megindító pillanata volt eddig az X-Faktornak,amikor mentor, műsorvezető, énekes, közönség együtt sírt egy produkción. Pál Loretta, az X-Faktor második válogatóján Zorán Kell egy ország című dalát énekelte agysérült testvére kedvéért. „Márió négy évvel ezelőtt, egy vasárnap reggel rosszul lépett a konyhában, elesett és beütötte a fejét a csempébe. Sokáig kórházban volt, de már jó ideje a szüleim ápolják idehaza. Azért jelentkeztem az X-Faktorba, hogy a gyógyításához szükséges pénzt megnyerjem. Azt mondták az orvosok, több millió forintból, külföldön gyógyíttatni lehetne, így, mivel fiatal szervezet, lenne remény az állapotának javulására. A szüleim azonban, mivel egész nap róla gondoskodnak, nem tudnak dolgozni, így mi nem tudunk ekkora összeget összespórolni" - vallotta be Loretta.

Mosollyal választották ki a dalt

 

A jászárokszállási kislány egyedül határozott úgy, benevez a műsorba, szülei nem befolyásolták, hogy jelentkezzen. Bár nehéz körülmények között élnek, ahogy Margó, Loretta édesanyja fogalmaz: „nem panaszkodnak, nem sírnak". A házban, a nehézségek ellenére gyakori a nevetés, az éneklés, a zeneszó. Loretta gyönyörűen gitározik: kiváló eredménnyel végzett gitárszakon a zeneiskolában. Márióval az egész család foglalkozik: Loretta mellett két nagyobb testvére és két szülője is lesi minden rezdülését. Margó speciális módszert fejlesztett ki arra, hogy megértesse magát a 25 éves fiatalember. A család sorolja az abc-t és Márió lábemeléssel jelzi, melyik betűnél kell megállni, hogy aztán a betűkből szavak, szavakból mondandók álljanak össze. Márió sokat fejlődött az otthoni környezetben, hiszen lélegeztetőgéppel vitték haza a kórházból, most pedig olykor megemeli egyedül a fenekét, ki tud mondani egyes betűket. „Gyakran énekelek a testvéremnek, szoktam neki gitározni. A válogatóra vitt dalt is ő választotta. Több dalt is elénekeltem neki, és mosollyal jelezte, melyik tetszett neki a legjobban"- meséli a fiatal lány.Janicsák Vecával énekelne

Loretta nemcsak Ördög Nórát, hanem a nézőket, sőt, Keresztes Ildikót is könnyekig hatotta, de a többi mentor sem marad... Nem beszélve természetesen a családjáról. Édesanyjának különösen nehéz volt a válogató napja: két hely között kellett ingázni két gyermeke miatt. Márió ugyanis egy két hónapos rehabilitáción vett részt, Loretta pedig az X-Faktor színpadán szerette volna bizonyítani tehetségét. Sikerült neki, hiszen a következő fordulóba, a Táborba, vagyis a legjobb 150 versenyző közé jutott. „Nagyon szeretném megnyerni az X-Faktort, és nagy öröm lenne, ha duettet énekelhetnék valamikor Takács Nikolasszal vagy Janicsák Vecával. Tudom, hogy mind a kettő öröm lenne a testvéremnek is"- zárja le Loretta.

Megtekintések: 79

KATANING TV

OLDAL FORDÍTÓ

TÁMOGATÁS

                 
***

HA TEHETED TÁMOGASD A KATANING OLDALT!

                  KÖSZÖNJÜK!!!

ISTEN HOZOTT!

***


FACEBOOK

MÁR A FACEBOOKON IS MEGTALÁLSZ MINKET! LIKE-OLJ BENNÜNKET OTT IS!!!

Születésnapok

Mai születésnapok

ADMINOK

*******

ooo

***

***

***

free counters

***

*******

Profilkártya

Betöltés...

© 2021   Created by Bertalan Katalin.   Működteti:

Profilkártyák  |  Jelentse észrevételét  |  Használati feltételek

***

*** ***