KEDVES KATANING TAGOK KÉRÜNK MINDENKIT HOGY ÜZENŐFALÁN ÉS PRIVÁT ÜZENETEIBŐL AZ 1 HÓNAPNÁL 

RÉGEBBI ÜZENETEKET ÉS KÉPEKET   KITÖRÖLNI SZÍVESKEDJETEK  HOGY NE TERHELJÜK TÚL AZ OLDALT.   A SAJÁT OLDALON LÉVŐ KOMMENTEKTŐL JOBRA EGY PICI PIROS +  OTT TÖRÖLHETŐ.

Kedves Barátaink ! A Faliujságon lehet üzenni egymásnak. A Körpanoráma csoportban is lehet nézni Tévé műsort és sok szép tájat is nézni.Kellemes időtöltést kivánunk Mindenkinek!

Kedves Barátaink! ÚJDONSÁG  A NING RÉSZÉRŐL.       !!!

 Ez egy zárt közösség oldal ,ahol   2010. óta a szabadidejét szeretetben,békességben együtt töltő csapat értékes Tagjává váltunk. AZ OLDAL  nem  FIZETŐS  Ezért kérek mindenkit aki velünk akar maradni hogy hivja meg barátait az oldalra .

Kivánunk mindenkinek kellemes idötöltést az oldalon.

                                !                                          

Szabó Andriska

Szabó Andriska  

Nagyon intelligens kisfiú,nem csak a hangja szép,de a lelke is.Hiszen a "szív teljességéből szól a száj."

Andriska színei hangosak

Az Omega billentyűsének még most is könnyes lesz a szeme. „Ha az Isten elvesz valamit ad is helyette” - mondja, s átöleli a 11 esztendős, vak Szabó Andriskát. A bősárkányi kissrác másfél évesen döbbenetesen énekelt, négy esztendősen pedig hallás alapján slágereket játszott szintetizátorán. Szakemberek jóslata szerint világsikerre számíthat a csodagyerek.
Benkő nem csak szakmai, de érzelmi szálakkal is kötődök a szegénységben élő falusi családhoz.

„A gyerek egész pályáját szeretném végigkísérni, mert hihetetlen csodás hangja van, okos és tehetséges. Nem szeretném, ha úgy járna, mint a felkapott megasztárok, akiket hamar elfelejtenek, mert jön az új széria. A hirtelen sikert és a kudarcot még egészséges felnőttnek is nehéz feldolgozni, nemhogy egy vak kisfiúnak. Andriska másfél évesen tökéletesen énekelt Máté Péter dalokat, négy esztendősen pedig hallás után a slágereket már szintetizátoron játszotta. Sokak szerint csodagyerek” - állítja határozottan az Omega billentyűse, aki Trunkos Andrással készítette el Andris első saját dalát, a "Dalokban élnek a fények"-et.

Amikor a vakok intézetébe Pestre utazott a család betértek Benkő stúdiójába. Gyakorlott sztárokat megszégyenítő módon a kisfiú másodszorra hibátlanul felénekelte a nótákat.

S. Nagy István dalszövegíró 73 esztendősen szintén kijelenti: „Andriska csodagyerek. Számtalan felfedezettem van, de ez a gyerek világszinten is klasszis. Annak idején Zalatnayt is hozzám hozta el édesanyja. Még gimnazista csitri volt. Megírtam neki a „Nem vagyok én apácát”. Sajnos, vagy szerencsére előre érzek dolgokat, és így már akkoriban sejtettem, hogy baj lesz egyszer Cinivel. Máté Péter is alig volt harminc éves, amikor megírtam neki az „Elmegyek", és az "Egyszer véget ér” című nótát. A Máté dalok a kedvenceim, hiszen a 18 nyelvre fordították le, és néhányuk világsikerré vált - még Japánul is kiadták. Most is népszerű örökzöld nóták, Tóth Gabi és nővére Vera, vagy Csonka András előadásában is. Szabó Andriska világhírnévre tehet szert, ha jó kezekbe kerül” – állítja a sláger-gyáros nagy öreg.

Szabóné Szilvi csak ámul mostanság. Ő csak azt akarta, hogy vakon született kisfia boldog legyen. „Nekünk természetes volt minden, amit csinál. Másfélévesen énekelt, de nem akárhogy! Babahangon, de tökéletesen utánozta a slágerek előadóit.

Zsuzsa nagyival hallgattuk sokat Máté Pétert. Andris négyesztendősen kapott egy kis szintetizátort. Rövidesen hallás után játszotta vissza a rádióból a nótákat. Kétszer hallott valamit és lejátszotta.” - meséli Szilvi, az édesanya.

Andris ma már a rock és metal muzsika felé kacsingat. Csak nagyijának, vagy a falubeli esküvőkön énekel lakodalmast. „Rákattantam a P. Mobilra, és külföldiben a Pink Floyd a kedvencem. Hangról felismerem a politikusokat és Friderikuszt is, csak nem tudom milyenek. Nem a kedvencem az énekóra, mert a tanárom rám akarta erőltetni Grillus Vilmos dalait, de ellenálltam” - újságolja Andriska, aki egyébként rendes általános iskolába jár a szomszédos faluba.

„Ha megcsináltam a leckét, tévét nézek, vannak kedvenc sorozataim, de szeretek fogócskázni is. Több lány barátom van, mint fiú” - ömlik a szó Andrisból, aki egyszer csak felhúzza vállait és Forgács Gábor hangján átvált Pityeszbe.

Döbbenetes hangutánzó. Miközben bemutatja nekem, hogyan énekel, még pufók gyermekkezén az ujjai mozognak. Önkéntelenül játszik a nem létező billentyűkön. Átéli a dalt, arcát az ég felé fordítva énekel. Neki tényleg dalokban élnek a színek. Felnéz a teremtőre és tudja, ha elvett is tőle valamit, kárpótolta mással, egy csodás hanggal, őszinte lélekkel és páratlan tehetséggel.

Egy szép, jó dokumentumfilm

Szálljon az ének /Szabó Andrisnak,aki szívével lát/ Gyermeki hang csilingelő Boldog ,aki hallja Áldott hang szívből jövő Isten így akarta Száll az ének ,örömünnep Kicsinek és nagynak Amit elvett a sors Isten duplán visszaadta Énekelj hát mindenkinek Te tehetséges gyermek Aki hangod hallja örvendezzen Szívünknek hozz örömet Ki szomorú vigasztald meg Reményt TE adj az elesettnek 2O1O."Híd két part között"c.kötetemből Dáma Lovag Erdős Anna

Máté Péter családjának:Most Élsz c.számot énekli Szabó Andris, egy kis rajongó


Békét és reménységet

Megasztár 5 Szabó Andris-Dalokban élnek a fények

Én csak csodálni tudom Andriskát, Hangja tiszta , és vidámság árad belöle,, Megérintette a szivemet,, Sok sikert kivánok neki az életben,!!

Jaj nem tudok szóhoz jutni sem de nem is kellenek szavak sok boldogságot kívánok, és egészséget és nagyon sok sikert az életben még akkor is ha más szemszögből látod a világot. nagyon jó a zene nem tudok mást mondani.... szuper szívszorító

Sírok :'( egyszerűen gyönyörű :'(

Hozzászólás

A hozzászóláshoz tagja kell hogy legyen a Slágermúzeum –nak.

HozzászólásokDáma Lovag Erdős Anna által a December 12, 2011-on 11:41pm-kor

Köszönöm,hogy felraktátok versemet,amit Andrisnak írtam. Közel lakunk egymáshoz,mint egy 4Okm-re.Remélem hamar eljön az idő,mikor személyesen is találkozhatunk, és könyvemet átadhatom,melyben a hozzá írt versem található..Addig is sok sikert és boldogságot kívánok neki.Szeretettel:Dáma Lovag Erdős Anna

 

KATANING TV

OLDAL FORDÍTÓ

TÁMOGATÁS

                 
***

HA TEHETED TÁMOGASD A KATANING OLDALT!

                  KÖSZÖNJÜK!!!

ISTEN HOZOTT!

***


FACEBOOK

MÁR A FACEBOOKON IS MEGTALÁLSZ MINKET! LIKE-OLJ BENNÜNKET OTT IS!!!

Születésnapok

Nincs ma születésnapja senkinek

ADMINOK

*******

ooo

***

***

***

free counters

***

*******

Profilkártya

Betöltés...

© 2022   Created by Bertalan Katalin.   Működteti:

Profilkártyák  |  Jelentse észrevételét  |  Használati feltételek

***

*** ***