KEDVES KATANING TAGOK KÉRÜNK MINDENKIT HOGY ÜZENŐFALÁN ÉS PRIVÁT ÜZENETEIBŐL AZ 1 HÓNAPNÁL 

RÉGEBBI ÜZENETEKET ÉS KÉPEKET   KITÖRÖLNI SZÍVESKEDJETEK  HOGY NE TERHELJÜK TÚL AZ OLDALT.   A SAJÁT OLDALON LÉVŐ KOMMENTEKTŐL JOBRA EGY PICI PIROS +  OTT TÖRÖLHETŐ.

Kedves Barátaink ! A Faliujságon lehet üzenni egymásnak. A Körpanoráma csoportban is lehet nézni Tévé műsort és sok szép tájat is nézni.Kellemes időtöltést kivánunk Mindenkinek!

Kedves Barátaink! ÚJDONSÁG  A NING RÉSZÉRŐL.       !!!

 Ez egy zárt közösség oldal ,ahol   2010. óta a szabadidejét szeretetben,békességben együtt töltő csapat értékes Tagjává váltunk. AZ OLDAL  nem  FIZETŐS  Ezért kérek mindenkit aki velünk akar maradni hogy hivja meg barátait az oldalra .

Kivánunk mindenkinek kellemes idötöltést az oldalon.

                                !                                          

Mind a(z) Versek világa határok nélkül oldal (22)

Ady Endre Nagyváradon

Ady Endre Nagyváradon Szerző: Kibelbeck Mara / 2016. november 22. kedd / Kultúra+, Utazás    ne ülne le szívesen akár néhány percre Ady Endre íróasztalához va… Nézet »

Szép versek egy csokorban

Várnai Zseni Szeretni. Szeretni ezt az életet, az egyetlent a végest, Szeretni még ha bánt is, ha mostohánk is néhanap, de kék az ég, és süt a nap, van benne boldogság is. E szép és szőrnyű kor s… Nézet »

Ady Endre versei

Ady Endre versei   Elbocsátó, szép üzenet Törjön százegyszer százszor-tört varázs: Hát elbocsátlak még egyszer, utólszor, Ha hitted, hogy még mindig tartalak S hitted, hogy kell még e… Nézet »

ADY ENDRE....

ADY ENDRE.... Ady Endre halálára...(1919. jan. 27.)   2013. január. 26. Alig néhány hónappal az első világháború veszteségei után mély gyász sújtja a hazát és az irodalmat kedvelők közösségé… Nézet »

Ady Endre Idézetek

Ady Endre Idézetek Szerelmi vágy, szerelmi álom Emléke, fénye űz feléd, Keresem az elvesztett édent, Remények, álmok édenét... Óh, istennek nagyszerű teremtményei a nők. Érdemes értük élni.… Nézet »

Ady Endre legszebb versei

Ady Endre legszebb versei   Ady Endre élete (1877-1919): Érmindszenten (Erdély északi része) született. Apja Lőrinc hétszilvafás nemes. Anyja Pásztor Mária papok és tanítók leszármazottja a… Nézet »

Jókai Mór: A kőszívű ember fiai (olvasónapló)

  Jókai Mór: A kőszívű ember fiai (olvasónapló) Szerző: Jókai Mór A mű címe: A kőszívű ember fiai Műfaj: regény A mű keletkezése: Az 1848-as forradalom és szabadságharc huszadik évfordulóját Jó… Nézet »

Móra Ferenc: Kincskereső kisködmön (olvasónapló)

  Móra Ferenc: Kincskereső kisködmön (olvasónapló) Szerző: Móra Ferenc A mű címe: Kincskereső kisködmön Műfaj: ifjúsági regény A mű keletkezése: Az író a regény megírásakor (1918) nem elsősorb… Nézet »

Molnár Ferenc: A Pál utcai fiúk (olvasónapló)

  Molnár Ferenc: A Pál utcai fiúk (olvasónapló) Szerző: Molnár Ferenc A mű címe: A Pál utcai fiúk Műfaj: ifjúsági regény A mű keletkezése: Az ifjúsági irodalom egyik alapművének tartott regény… Nézet »

MÓRICZ ZSIGMOND-Légy jó mindhalálig (olvasónapló)

  MÓRICZ ZSIGMOND-Légy jó mindhalálig (olvasónapló) Szerző: Móricz Zsigmond A mű címe: Légy jó mindhalálig Műfaj: ifjúsági regény A mű keletkezése: A regény az író zaklatásainak hatása alatt j… Nézet »

RSS

KATANING TV

OLDAL FORDÍTÓ

TÁMOGATÁS

                 
***

HA TEHETED TÁMOGASD A KATANING OLDALT!

                  KÖSZÖNJÜK!!!

ISTEN HOZOTT!

***


FACEBOOK

MÁR A FACEBOOKON IS MEGTALÁLSZ MINKET! LIKE-OLJ BENNÜNKET OTT IS!!!

Születésnapok

Nincs ma születésnapja senkinek

ADMINOK

*******

ooo

***

***

***

free counters

***

*******

Profilkártya

Betöltés...

© 2021   Created by Bertalan Katalin.   Működteti:

Profilkártyák  |  Jelentse észrevételét  |  Használati feltételek

***

*** ***