KEDVES KATANING TAGOK KÉRÜNK MINDENKIT HOGY ÜZENŐFALÁN ÉS PRIVÁT ÜZENETEIBŐL AZ 1 HÓNAPNÁL 

RÉGEBBI ÜZENETEKET ÉS KÉPEKET   KITÖRÖLNI SZÍVESKEDJETEK  HOGY NE TERHELJÜK TÚL AZ OLDALT.   A SAJÁT OLDALON LÉVŐ KOMMENTEKTŐL JOBRA EGY PICI PIROS +  OTT TÖRÖLHETŐ.

Kedves Barátaink ! A Faliujságon lehet üzenni egymásnak. A Körpanoráma csoportban is lehet nézni Tévé műsort és sok szép tájat is nézni.Kellemes időtöltést kivánunk Mindenkinek!

Kedves Barátaink! ÚJDONSÁG  A NING RÉSZÉRŐL.       !!!

 Ez egy zárt közösség oldal ,ahol   2010. óta a szabadidejét szeretetben,békességben együtt töltő csapat értékes Tagjává váltunk. AZ OLDAL  nem  FIZETŐS  Ezért kérek mindenkit aki velünk akar maradni hogy hivja meg barátait az oldalra .

Kivánunk mindenkinek kellemes idötöltést az oldalon.

                                !                                          

Mind a(z) Reformátusok klubja oldal (24)

2012 Karácsony Nagyvárad Újváros Templomába 1 megjegyzés 

Karácsony Ünnepén ,Orosz Otilia Valéria kántornőnk vezetésével énekelt a Kórusunk amit itt megszeretnék veletek is osztani. Galgóczy Erzsébet Ki vagyok? Mi vagyok? A nagy mindenségnek egy kis atomja… Nézet »

Megújult istenháza Biharpüspökiben

Megújult istenháza Biharpüspökiben Nagyvárad- Vasárnap délben hálaadó istentiszteletet tartottak a Nagyvárad-Biharpüspöki Református Egyházközség templomának felújítása alkalmából. Csűry István pü… Nézet »

Gyülekezeti kirándulás - Rimaszécsen 2012

Gyülekezeti kirándulás -  Rimaszécsen ,a református testvéreinknél. A rimaszécsi református egyházközösség meghívásának eleget téve  az Úr augusztus havának 31.napján, viszont látogatásra i… Nézet »

Az élet kérdése

 Az élet kérdése Miért élek? Hogy majd egyszer meghaljak? Legyek Hát öngyilkos? Képtelen vagyok rá, félek. Várjam A halált? Ettől még jobban félek. Tehát nincs más választásom: élnem kel… Nézet »

A Biblia vasárnapja

A Biblia vasárnapja 2010. március 07., vasárnap Olvashatjuk a régi vagy az új fordítást. A fő, hogy olvassuk, és eszerint éljünk. Március első vasárnapja Bibliavasárnap. Adjunk hálát a Könyvek Könyv… Nézet »

Vass Zoltán a Torontói Első Református Gyülekezet lelkipásztora

Rajta maradni a szőlőtőkén Nagyvárad- Vasárnap délelőtt Vass Zoltán a Torontói Első Református Gyülekezet lelkipásztora hirdette Isten igéjét a nagyvárad-őssi református templomban. Közreműködött… Nézet »

István Csűry-----Apró kezek mestermunkái

István Csűry megosztotta Papp Gyula Attila hivatkozását. július 2. A leányaim nem is vágynának vakációzni, ha nem ezzel a táborral kezdhetnének Szalontán.:) Apró kezek mestermu… Nézet »

A Jóisten nem mondott le rólunk Interjú Csûry Istvánnal 1 megjegyzés 

A Jóisten nem mondott le rólunk Interjú Csûry Istvánnal, a Királyhágómelléki Református Egyházkerület püspökével – Megbízott, majd megválasztott püspökként három éve vezeti a Királyhágómelléki Reform… Nézet »

Nincs saját érdemünk

Nincs saját érdemünk  „Nékem pedig ne legyen másban dicsekedésem, hanem a mi Urunk Jézus Krisztus keresztjében, a ki által nékem megfeszíttetett a világ, és én is a világnak.” (Galatziabelie… Nézet »

Mindenki a szívében hordja a saját világát!

Mindenki a szívében hordja a saját világát! Készítette: Mosoly Stúdió Volt egyszer egy öregember, aki legtöbbször egy város kapujában üldögélt. Odament hozzá egy fiatalember és megkérdezte tőle:… Nézet »

RSS

KATANING TV

OLDAL FORDÍTÓ

TÁMOGATÁS

                 
***

HA TEHETED TÁMOGASD A KATANING OLDALT!

                  KÖSZÖNJÜK!!!

ISTEN HOZOTT!

***


FACEBOOK

MÁR A FACEBOOKON IS MEGTALÁLSZ MINKET! LIKE-OLJ BENNÜNKET OTT IS!!!

Születésnapok

Mai születésnapok

ADMINOK

*******

ooo

***

***

***

free counters

***

*******

Profilkártya

Betöltés...

© 2022   Created by Bertalan Katalin.   Működteti:

Profilkártyák  |  Jelentse észrevételét  |  Használati feltételek

***

*** ***