KEDVES KATANING TAGOK KÉRÜNK MINDENKIT HOGY ÜZENŐFALÁN ÉS PRIVÁT ÜZENETEIBŐL AZ 1 HÓNAPNÁL 

RÉGEBBI ÜZENETEKET ÉS KÉPEKET   KITÖRÖLNI SZÍVESKEDJETEK  HOGY NE TERHELJÜK TÚL AZ OLDALT.   A SAJÁT OLDALON LÉVŐ KOMMENTEKTŐL JOBRA EGY PICI PIROS +  OTT TÖRÖLHETŐ.

Kedves Barátaink ! A Faliujságon lehet üzenni egymásnak. A Körpanoráma csoportban is lehet nézni Tévé műsort és sok szép tájat is nézni.Kellemes időtöltést kivánunk Mindenkinek!

Kedves Barátaink! ÚJDONSÁG  A NING RÉSZÉRŐL.       !!!

Ez egy zárt közösség oldal ,ahol   2010. óta a szabadidejét szeretetben,békességben együtt töltő csapat értékes Tagjává váltunk. AZ OLDAL  nem  FIZETŐS  Ezért kérek mindenkit aki velünk akar maradni hogy hivja meg barátait az oldalra .

Kivánunk mindenkinek kellemes idötöltést az oldalon.

!                                          

Sziasztok!

Gondoltam készítek egy pár egyszerű leírást, amit használni tudtok képszerkesztéseitek során.Ne komplett leckét várjatok tőlem, inkább kis ötleteket, ami talán Neked is új, de Tőled is szívesen veszünk olyan kis fortélyokat, amivel fel lehet dobni képeinket!

A kész képet ne ide hozd, hanem a kész képeknél mutasd meg, hogy itt csak az ötletek...illetve hozzá kapcsolódó kérdések legyenek!

Jókedvű szerkesztést és kísérletezést kívánok!

Ne feledd: Bármilyen képet is szerkesztesz, akár tetszik másnak, akár nem, attól értékes, hogy önmagadat adtad benne!!!

Köszönöm!Meva/Éva

Megtekintések: 1469

Válasz erre a beszélgetésre

1. ötlet: Montázs kép készítése, ahogy én készítem....

Kedves Meva!

Így gondoltad?

Nem, Katikám, de nem baj, mert egyedit szerkesztettél...én nem látom, hogy a háttered legalább 2 képből van összemontázsolva...ami a lényeg lenne, de ha kedved van, azt is megpróbálod majd....., nekem tetszik a képed ( ha montázs, ha nem....)!

Mivel egyedül te reagáltál, így téged kérdezlek meg, ha teszek fel filtre ötleteket,érdekelne téged??

Puszi!

Kedves Meva!

Természetesen, hogy ne érdekelne. Mindig jó valami újat tanulni.

Tudod én mindig is próbálkozó voltam.

Puszi: Kati

Nagyon szép Katikám!

Várom!!!Nem a technika, hanem a végeredmény a fontos....több képből (képrészletből) egy teljesen új szülessen...

Írtad, hogy szereted a brushokat, gyűjtöd őket, vagy sajátokat is csinálsz??

Puszi:Éva

Hoztam egy képet és azokat, amiből készültek... nem nehéz, mert csak 2 tájképből,1 szép gyerekes képből,egy vadlúd png-ből készült....ide teszem őket...

Játsz velük, ha van kedved!

Én várom a ti képeiteket!!! 

Szia Icu!

Nagyon örülök, hogy megpróbáltad..és aranyos lett a képed is!!Filtrével készítetted?

Már készülök, hogy hozok pár filtre ötletet, Katikának rég megígértem , sajnos a nyaram és az ősz is doki-kórház programokból áll a munka mellett, de amint fellélegezek, sűrűbben fogok jönni.

A montázs a nagy szerelmem, ezért kezdtem ezzel.Annál jobb, minél kevésbé hasonlít az eredeti képekhez, úgy lesz egyedi...Örülök ha te is megkedveled!!!

Az első képeim közül a kedvencem mai is az alábbi ( napokig kerestem a tyúkokat , sok képről válogattam össze)

Puszi:Meva/Évi

A ning ördöge ma kitolt velem, kb. 6 próba után fogadta el a válaszomat és a képet egyszerre....

Kedves Meva!

Nem a tiedet csináltam meg, megpróbáltam

magam.

Puszi: KatiÉs amik az alap képek voltak.

Kati, nagyon jóóó lett!

Szeretném, ha az én képeimből is megpróbálnád , én meg a te képeidből próbálok mást kihozni....,így látjuk azt is, hogy mennyi fantázia rejlik benne....Kölön egy nagy pont, hogy figyeltél az összeillő stílusra....ami nálam nem mindig sikerül...

Puszi!! 

Kedves Meva!

Megpróbálom, de én csak Photo Filtrével dolgozom.

Puszi: Kati

RSS

KATANING TV

OLDAL FORDÍTÓ

TÁMOGATÁS

HA TEHETED TÁMOGASD A KATANING OLDALT!

KÖSZÖNJÜK!!!

ISTEN HOZOTT!

FACEBOOK

MÁR A FACEBOOKON IS MEGTALÁLSZ MINKET! LIKE-OLJ BENNÜNKET OTT IS!!!

Születésnapok

Holnapi születésnapok

ADMINOK

ooo

free counters

Profilkártya

Betöltés...

© 2023   Created by Bertalan Katalin.   Működteti:

Profilkártyák  |  Jelentse észrevételét  |  Használati feltételek