KEDVES KATANING TAGOK KÉRÜNK MINDENKIT HOGY ÜZENŐFALÁN ÉS PRIVÁT ÜZENETEIBŐL AZ 1 HÓNAPNÁL 

RÉGEBBI ÜZENETEKET ÉS KÉPEKET   KITÖRÖLNI SZÍVESKEDJETEK  HOGY NE TERHELJÜK TÚL AZ OLDALT.   A SAJÁT OLDALON LÉVŐ KOMMENTEKTŐL JOBRA EGY PICI PIROS +  OTT TÖRÖLHETŐ.

Kedves Barátaink ! A Faliujságon lehet üzenni egymásnak. A Körpanoráma csoportban is lehet nézni Tévé műsort és sok szép tájat is nézni.Kellemes időtöltést kivánunk Mindenkinek!

Kedves Barátaink! ÚJDONSÁG  A NING RÉSZÉRŐL.       !!!

 Ez egy zárt közösség oldal ,ahol   2010. óta a szabadidejét szeretetben,békességben együtt töltő csapat értékes Tagjává váltunk. AZ OLDAL  nem  FIZETŐS  Ezért kérek mindenkit aki velünk akar maradni hogy hivja meg barátait az oldalra .

Kivánunk mindenkinek kellemes idötöltést az oldalon.

                                !                                          

Mind a(z) Kézimunkázzunk közösen oldal (10)

Jó ötletek! 1 megjegyzés 

21 (csináld magad) ötlet – régi farmer felhasználása  ELŐZŐ KÖVETKEZŐ  Ha meguntad viselni a régi farmert, vagy egyszerűen már nem szeretnéd hordani mert kinőtted, vagy megkopott, akkor… Nézet »

Légy Te is, saját magad varrónője! 7 megjegyzés 

Légy Te is, saját magad varrónője! Imádsz varrni, de jól jönne egy ötlet, vagy egy szabásminta? Esetleg pont azok közé tartozol, aki szeretne megtanulni varrni? Blogunkon számtalan szabás-varrás ötl… Nézet »

Burda

ACÉLKÉP LENZAKÓ szerző:1 órája 23 perce 28 másodperce Bármilyen hihetetlen is, az elmúlt hetek kánikula riadója után, úgy tűnik, valóban létezik olyan, hogy „hűvös, nyári esték". Ilyenkor pedig jól… Nézet »

NÉLKÜLÖZHETETLEN NYÁRI KELLÉKEK 6 megjegyzés 

NÉLKÜLÖZHETETLEN NYÁRI KELLÉKEK szerző:2012. június 04. 14:19:49 Végre beköszöntött a nyár. A szünet azonban csak a gyerekeket érinti, így nem árt, ha magadnál tartasz néhány olyan praktikus kelléke… Nézet »

Egy kis kreativ munka.....

Rózsa kitűző készítése lépésről-lépésre Úgy látom, hogy nem csak nekem tetszenek a selyem rózsa kitűzők. Kívánságotok szerint most megmutatom, hogy én hogy csinálom őket. Először is ki kell választ… Nézet »

Kötősuli Ahamával - 4. lecke

Kötősuli Ahamával - 4. lecke Negyedik lecke - leláncolás, oldalsó szél     Elkészült darabjainkat a következők szerint fejezhetjük be:     1. Leláncolás - binding off (bo)  … Nézet »

Harmadik lecke

Harmadik lecke - szaporítás, fogyasztás   Az eddigiek felhasználásával már változatos egyenes vonalú dolgokat köthetünk, lássuk mivel lehet alakítani a kötött darab formáját.   1. Szaporít… Nézet »

Kötés 2.lecke

Második lecke - fordított szem, ráhajtás   Folytassuk az alapszemek megismerését:   3. fordított szem - purl stitch(P): a fonalat a munka előtt tartjuk, a jobb tűt jobbról balra szúrjuk a… Nézet »

Kötés kezdőknek 1.lecke

Kedves Barátnőim,gondoltam akik szeretnének  megtanulni kötni ,hoztam egy kis segitséget:   A kézi kötés különböző technikáinak elsajátításához találhatsz itt gyakorlati segítséget egészen… Nézet »

Horgolás kezdőknek

horgolas Horgolós suli kezdőknek! Itt megtanulhatod az alap szemek, pálcák horgolását. Le is van írva és ábra is van minden szemhez. De nézz szét a videók közt is ott is van horgolást oktató filmecsk… Nézet »

RSS

KATANING TV

OLDAL FORDÍTÓ

TÁMOGATÁS

                 
***

HA TEHETED TÁMOGASD A KATANING OLDALT!

                  KÖSZÖNJÜK!!!

ISTEN HOZOTT!

***


FACEBOOK

MÁR A FACEBOOKON IS MEGTALÁLSZ MINKET! LIKE-OLJ BENNÜNKET OTT IS!!!

Születésnapok

Mai születésnapok

Holnapi születésnapok

ADMINOK

*******

ooo

***

***

***

free counters

***

*******

Profilkártya

Betöltés...

© 2021   Created by Bertalan Katalin.   Működteti:

Profilkártyák  |  Jelentse észrevételét  |  Használati feltételek

***

*** ***