KEDVES KATANING TAGOK KÉRÜNK MINDENKIT HOGY ÜZENŐFALÁN ÉS PRIVÁT ÜZENETEIBŐL AZ 1 HÓNAPNÁL 

RÉGEBBI ÜZENETEKET ÉS KÉPEKET   KITÖRÖLNI SZÍVESKEDJETEK  HOGY NE TERHELJÜK TÚL AZ OLDALT.   A SAJÁT OLDALON LÉVŐ KOMMENTEKTŐL JOBRA EGY PICI PIROS +  OTT TÖRÖLHETŐ.

Kedves Barátaink ! A Faliujságon lehet üzenni egymásnak. A Körpanoráma csoportban is lehet nézni Tévé műsort és sok szép tájat is nézni.Kellemes időtöltést kivánunk Mindenkinek!

Kedves Barátaink! ÚJDONSÁG  A NING RÉSZÉRŐL.       !!!

 Ez egy zárt közösség oldal ,ahol   2010. óta a szabadidejét szeretetben,békességben együtt töltő csapat értékes Tagjává váltunk. AZ OLDAL  nem  FIZETŐS  Ezért kérek mindenkit aki velünk akar maradni hogy hivja meg barátait az oldalra .

Kivánunk mindenkinek kellemes idötöltést az oldalon.

                                !                                          

Információ

Lakás diszités

Elő a nagyi holmijaival! Így vihetsz vintage stílust a lakásodba

Tagok: 3
Utolsó aktivitás: Febr 4, 2018

Elő a nagyi holmijaival! Így vihetsz vintage stílust a lakásodba

A vintage stílus nagyjából azokat a dolgokat jelöli, amelyek a retró korszak előtt, az 1920-1975 közötti időszakban voltak népszerűek, jellemzőek a mindennapokban, és amelyeket ma visszaemelünk az öltözködésünkbe és a lakberendezésbe egyaránt. Ha neked is szimpatikus ez a stílus, mutatunk néhány megoldást, amelyeket bevihetsz a lakberendezésbe is, néhány kiegészítő segítségével.

1/10 Vintage komód

A vintage bútorok sokszor fehérek vagy sötétszürkék, emellett pedig a púder- és a cukorkaszínek jellemzik őket.

A mai, vintage stílusúra átalakított bútorok gyakran készülnek koptatott festéssel, mint ez a fehér komód.

Dekoráld gyertyákkal, szobrocskákkal és kalitkákkal, de a régi ablakkeretes megoldás is nagyon mutatós lehet!

Vintage komód

NövénytartóKép forrása: littlevintagenest.com

2/10 Növénytartó

Az újrahasznosítás is jellemző a vintage stílusirányzatra, ezért ha van néhány régi, és szépen felújítható bútorod vagy tárgyad otthon, akkor bátran engedd szabadjára a kreativitásodat!

Egy régi létrából így lehet például csodás virágtartó a nappalidban.

Ha máshol nem is, a nagyi garázsában biztosan 

Kapcsolódó cikkek

Többfunkciós nappali – Így rendezd be dolgozónak, étkezőnek vagy hálószobának is

Többfunkciós nappali – Így rendezd be dolgozónak, étkezőnek vagy hálószobának is

10 dolog, amit be kell szerezned, mielőtt beköltözöl az új lakásodba

Szuper térelválasztók, természetes anyagokból

Ha szeretnél több helyiséget a lakásba, akkor nem kell feltétlenül egy új falat húznod a szobába, elég, ha egy szuper térelválasztót szerelsz fel valahova. A természetes anyagokkal készült megoldások nagyon szépek ezekből, ezért mutatunk néhány ilyen térelválasztót, hogy legyen miből inspirálódnod.http://www.bien.hu/otthon-kikapcsolodas/lakberendezes-dekor/szuper-terelvalasztok-termeszetes-anyagokbol/126741#ixzz4mVpZtxEL

Kötél és gerendaKép forrása: pinterest.com

1/6 Kötél és geren

A kéktől vonzóbbnak érezzük magunkat? Így hatnak a színek az egészségünkre és a lelkünkre

http://www.bien.hu/otthon-kikapcsolodas/lakberendezes-dekor/a-kektol-vonzobbnak-erezzuk-magunkat-igy-hatnak-a-szinek-az-egeszsegunkre-es-a-lelkunkre/126730#ixzz4mVq9F100

da

Egy fagerenda a padlóra, egy pedig a mennyezetre – ez adja az alapot egy szuper, kötélből készült térelválasztónak.

A gerendára kampókat kell felszerelned, amelyekre rögzítheted a méretre vágott köteleket fent és lent is. Ez a térelválasztó nagyon jól mutat a hálószobában, a fürdőben, de akár a nappaliban is használhatod.http://www.bien.hu/otthon-kikapcsolodas/lakberendezes-dekor/szuper-terelvalasztok-termeszetes-anyagokbol/126741#ixzz4mVpwXtXl

A színek ereje régóta ismert a természetgyógyászok, a pszichológusok, de még a lakberendezők körében is. Saját magunkon is tapasztalhatjuk, hogy mennyire más érzések fognak el bennünket, ha belépünk egy olyan szobába, ahol minden szürke vagy fehér (pl. orvosi rendelő) és mennyire más érzések kezdenek el a bensőnkben áramlani, amikor egy színekkel teli, de nem túlságosan hivalkodó szobában találjuk magunkat.

A színek gyógyító ereje egyszerre hat a testre és a lélekre. Vannak pezsdítő, inspiráló, vadító színek, s vannak nyugtató, harmóniát és békét adó színek. Érzékelésünk olyan kifinomult, hogy a bennünket körülvevő árnyalatok folyamatosan képesek hatni a tudatalattinkra, anélkül, hogy azt észre vennénk. Ez az öntudatlan irányítás megmutatkozik abban, ahogyan reggel megválasztjuk a ruháinkat, amilyen színűre a hálószoba falát festjük, amilyen színű autót vásárolunk, amilyen színű terméket veszünk le a közértben a polcról.

Két féle papírzsepkendő közül azt fogjuk választani, amelynek a csomagolása közelebb áll a számunkra szükséges érzések megteremtéséhez. Ez egyik nap lehet a lila, a másik nap a zöld csomagolásban kapható zsebkendő. Tudjuk, hogy mindkettőben ugyanaz a termék található, valamiért mégis inkább az egyiket szeretnénk a magunkénak tudni vagy épp a másikkal kapcsolatban vannak ellenérzéseink.http://www.bien.hu/otthon-kikapcsolodas/lakberendezes-dekor/a-kektol-vonzobbnak-erezzuk-magunkat-igy-hatnak-a-szinek-az-egeszsegunkre-es-a-lelkunkre/126730#ixzz4mVqHjpPO

Beszélgető fórum

Lakásdekoráció ötletek

Bertalan Katalin Febr 4, 2018 kezdeményezte. 0 Válasz

Az új falba két magas ajtó lett beépítve, ez és a fal mennyezet alatti részébe helyezett fakeretes üvegezett ablak sáv könnyeddé teszi a térelválasztást, a közlekedést. A színpaletta világos, a falat…Folytatás

Lakás-díszítés pénz nélkül

Bertalan Katalin Febr 4, 2018 kezdeményezte. 0 Válasz

Lakás-díszítés pénz nélkülÍrta:bien.hu , 2010.02.08.A bien.hu…Folytatás

Mutatós ékszer dekoráció

Bertalan Katalin Júl 11, 2017 kezdeményezte. 0 Válasz

Nagyon mútatós dekóráció…Folytatás

Válassz egy fát és derítsd ki, mit árul el rólad!

Bertalan Katalin Júl 11, 2017 kezdeményezte. 0 Válasz

Kép forrása: duitang.com1/5 ZöldA zöld szín a természet egyik alapszíne. A harmónia és az egyensúly állapota hozható vele…Folytatás

Üzenőfal

Hozzászólás

A hozzászóláshoz tagja kell hogy legyen a Lakás diszités –nak.


CREATOR
HozzászólásokBertalan Katalin által a Február 4, 2018-on 10:11am-kor

Egy szobából kettő - hálószoba leválasztása új, magas fallal, tapéta dekorációval, két ajtóval és üvegezett sávval a mennyezet alatt
 
 

Egy szobából kettő - hálószoba leválasztása új, magas fallal, tapéta dekorációval, két ajtóval és üvegezett sávval a mennyezet alatt


CREATOR
HozzászólásokBertalan Katalin által a Február 4, 2018-on 10:04am-kor

Szeretettel köszöntelek Mária a csoportban! Te is tehetsz be képeket! Puszillak

HozzászólásokFarkas Mihályné Mária által a Február 3, 2018-on 7:51pm-kor

Nagyon szép képek, diszek. 


CREATOR
HozzászólásokBertalan Katalin által a Július 11, 2017-on 12:21pm-kor
Napfényes sárgák: Hangsúlyos elemek

1/6 Napfényes sárgák: Hangsúlyos elemek

Ha becsempésznéd valamilyen módon a citromsárgát az otthonodba, azt megteheted akár úgy is, hogy csak bizonyos elemek kapnak ilyen színt.

Székek, fotelek vagy akár egy szekrény, de az asztalod, egy hatalmas tükör vastag kerete vagy az ablak és az ajtó is lehetnek ilyen színűek, csak arra ügyelj, hogy ne ess túlzásba.

Legyen a szobában egy hangsúlyosabb sárga bútor vagy berendezés, és mellé használj sok fehéret és egy leheletnyi sötétkéket vagy szürkét, hogy kicsit tompítsa a hatást.

Így optikailag még a teret is növelni tudod.


CREATOR
HozzászólásokBertalan Katalin által a Július 11, 2017-on 12:20pm-kor

3 vibráló szín, végtelen lehetőség: Így használd a nyár színeit a lakásban

A sárgák, narancsok és zöldek igazán üdítő színekként tudnak működni a lakásban, de ehhez ügyesen kell őket használni. Ha a te lakásodra is ráfér egy kis frissítés, akkor használd bátran valamelyiket ezek közül, hogy a nyári napfényt és vidámságot megőrizhesd majd a hidegebb szezonokra is. Mutatunk néhány tippet, hogyan érdemes használnod ezeket a színeket az otthonodban.


CREATOR
HozzászólásokBertalan Katalin által a Július 11, 2017-on 12:19pm-kor
HálószobaKép forrása: ruemag.com

1/7 Hálószoba

A hálószoba az a hely a lakásban, ahol a legnagyobb szükségünk van a nyugalomra és pihenésre.

Épp ezért sosem szabad erős színeket választanunk erre a falra: például a pirosat, az élénk rózsaszínt, és a feketét inkább felejtsük el.

Felmérések alapján a legjobb választás a kék, ugyanis azok az emberek, akik ilyen árnyalatú szobában alszanak, bizonyítottan nyugodtabban pihennek éjjelente, és kiegyensúlyozottabban ébrednek fel.

Ami pedig a bútorok színét illeti, a legjobb választás, ha szürke, sötétlila és fekete, hiszen ezek tökéletes egyensúlyt teremtenek a fallal.


CREATOR
HozzászólásokBertalan Katalin által a Július 11, 2017-on 12:19pm-kor

A színek ereje: így válaszd ki, milyenre fesd a szobák falait

Vannak, akik a lakás falait jobb szeretik egységesen egy színűre festeni, míg mások szívesen kombinálják az árnyalatokat, és hol kékkel, hol pirossal mázolják ki a szobákat. Mivel egészen más érzelmi hatást fejt ki ránk a sárga, és megint mást a zöld, érdemes kicsit utánajárni, melyiket hova érdemes választani. Mi segítünk!


CREATOR
HozzászólásokBertalan Katalin által a Július 11, 2017-on 12:17pm-kor

CREATOR
HozzászólásokBertalan Katalin által a Július 11, 2017-on 12:17pm-kor

1/7 Faház

Tulajdonképpen egy fából készül, házikó formájú keret az alapja ennek a nyitott gardróbnak, amely egy részét be lehet polcozni.

Ha az alsó rész közepére építesz egy plusz keretet, akkor elég, ha a felső polc csak a gardrób szélességének feléig ér, így a hosszabb akasztós ruháknak is bőven lesz helye.

Kosarakkal, kisebb dobozokkal a fehérnemű és az ékszerek, kiegészítők tárolását is megoldhatod.


CREATOR
HozzászólásokBertalan Katalin által a Július 11, 2017-on 12:16pm-kor

Csináld magad mennyország – A legszuperebb modern gardróbok

A szekrényeknél kicsit modernebb megoldások az úgynevezett nyitott gardróbok: így nem kell külön gardróbszoba, de mégis van egy kis rész a hálódban, ahol a ruháid megkapják a megérdemelt helyüket. Mutatunk néhány megoldást, amely alapján te is belevághatsz a gardróbépítésbe.

 
 
 

KATANING TV

OLDAL FORDÍTÓ

TÁMOGATÁS

                 
***

HA TEHETED TÁMOGASD A KATANING OLDALT!

                  KÖSZÖNJÜK!!!

ISTEN HOZOTT!

***


FACEBOOK

MÁR A FACEBOOKON IS MEGTALÁLSZ MINKET! LIKE-OLJ BENNÜNKET OTT IS!!!

Születésnapok

Nincs ma születésnapja senkinek

ADMINOK

*******

ooo

***

***

***

free counters

***

*******

Profilkártya

Betöltés...

© 2022   Created by Bertalan Katalin.   Működteti:

Profilkártyák  |  Jelentse észrevételét  |  Használati feltételek

***

*** ***