KEDVES KATANING TAGOK KÉRÜNK MINDENKIT HOGY ÜZENŐFALÁN ÉS PRIVÁT ÜZENETEIBŐL AZ 1 HÓNAPNÁL 

RÉGEBBI ÜZENETEKET ÉS KÉPEKET   KITÖRÖLNI SZÍVESKEDJETEK  HOGY NE TERHELJÜK TÚL AZ OLDALT.   A SAJÁT OLDALON LÉVŐ KOMMENTEKTŐL JOBRA EGY PICI PIROS +  OTT TÖRÖLHETŐ.

Kedves Barátaink ! A Faliujságon lehet üzenni egymásnak. A Körpanoráma csoportban is lehet nézni Tévé műsort és sok szép tájat is nézni.Kellemes időtöltést kivánunk Mindenkinek!

Kedves Barátaink! ÚJDONSÁG  A NING RÉSZÉRŐL.       !!!

 Ez egy zárt közösség oldal ,ahol   2010. óta a szabadidejét szeretetben,békességben együtt töltő csapat értékes Tagjává váltunk. AZ OLDAL  nem  FIZETŐS  Ezért kérek mindenkit aki velünk akar maradni hogy hivja meg barátait az oldalra .

Kivánunk mindenkinek kellemes idötöltést az oldalon.

                                !                                          

Zöld
Kép forrása: duitang.com

1/5 Zöld

A zöld szín a természet egyik alapszíne. A harmónia és az egyensúly állapota hozható vele összefüggésbe, szemünk szinte pontosan a retina közepére fókuszálja a zöld fényt.

Szerencsére a szemünk a zöld ezernyi árnyalatát képes megkülönböztetni, s ez a képességünk segíti nyugalmi állapotba juttatni a tudatot, ezt érezzük az erdei séták alkalmával.

A zöld szín használata lelassítja a rosszindulatú sejtburjánzást, enyhülnek az ízületi és visszérpanaszok, továbbá fokozza az izom és szövetgyarapodást. Ha nyugtalan vagy, de leülsz egy percre és a lelkedben kavargó érzésekre összpontosítasz, figyeld meg, milyen színűnek látod ezeket az érzéseket.

Egy kis gyakorlással gyorsan el tudod képzelni, hogy ezek az érzések lassan átmennek a zöld ilyen-olyan árnyalatába, s ezáltal fokozatosan megnyugszol, elengeded a stresszt.http://www.bien.hu/otthon-kikapcsolodas/lakberendezes-dekor/a-kekto...

Válassz egy fát és derítsd ki, mit árul el rólad!

http://www.bien.hu/egeszseg-es-eletmod/lelki-harmonia/valassz-egy-f...

Nézd végig az alábbi képeket, és válaszd ki azt, amelyikkel már az első pillanatban erős kötődést éreztél. Próbálj meg minél kevesebb időt eltölteni gondolkodással, és hagyd, hogy a megérzéseid vezessenek. Miután sikerült kiválasztanod azt, amelyik a legerősebben felkeltette az érdeklődésed, olvasd el az alábbi leírásokat, ugyanis a döntésed rengeteg érdekességet elárul a személyiségedről!

 http://www.bien.hu/egeszseg-es-eletmod/lelki-harmonia/valassz-egy-f...

Megtekintések: 78

KATANING TV

OLDAL FORDÍTÓ

TÁMOGATÁS

                 
***

HA TEHETED TÁMOGASD A KATANING OLDALT!

                  KÖSZÖNJÜK!!!

ISTEN HOZOTT!

***


FACEBOOK

MÁR A FACEBOOKON IS MEGTALÁLSZ MINKET! LIKE-OLJ BENNÜNKET OTT IS!!!

Születésnapok

Mai születésnapok

ADMINOK

*******

ooo

***

***

***

free counters

***

*******

Profilkártya

Betöltés...

© 2022   Created by Bertalan Katalin.   Működteti:

Profilkártyák  |  Jelentse észrevételét  |  Használati feltételek

***

*** ***