KEDVES KATANING TAGOK KÉRÜNK MINDENKIT HOGY ÜZENŐFALÁN ÉS PRIVÁT ÜZENETEIBŐL AZ 1 HÓNAPNÁL 

RÉGEBBI ÜZENETEKET ÉS KÉPEKET   KITÖRÖLNI SZÍVESKEDJETEK  HOGY NE TERHELJÜK TÚL AZ OLDALT.   A SAJÁT OLDALON LÉVŐ KOMMENTEKTŐL JOBRA EGY PICI PIROS +  OTT TÖRÖLHETŐ.

Kedves Barátaink ! A Faliujságon lehet üzenni egymásnak. A Körpanoráma csoportban is lehet nézni Tévé műsort és sok szép tájat is nézni.Kellemes időtöltést kivánunk Mindenkinek!

Kedves Barátaink! ÚJDONSÁG  A NING RÉSZÉRŐL.       !!!

 Ez egy zárt közösség oldal ,ahol   2010. óta a szabadidejét szeretetben,békességben együtt töltő csapat értékes Tagjává váltunk. AZ OLDAL  nem  FIZETŐS  Ezért kérek mindenkit aki velünk akar maradni hogy hivja meg barátait az oldalra .

Kivánunk mindenkinek kellemes idötöltést az oldalon.

                                !                                          

Mind a(z) Szinglik (egyedülállók) Klubja oldal (11)

Versek

SZILÁGYI DOMOKOS: MOST... Most, amikor éjfélekig kell dolgozom görnyedt-hajolva, hogy nincsen percnyi pihenés: most van szükségem mosolyodra. Most, amikor zúgó fülem szavak olvadt érceit issza: mos… Nézet »

Jó reggelt versek.....

Reggeli Útravaló Megerősítések Jó reggelt, Napsugár! Boldog az ébredés, derűs vagyok és vidám! Minden okom megvan az örömre, hiszen új nap vár rám és végtelen lehetőségek nyílnak meg előttem! Önmag… Nézet »

A Lélek csendje....Idézetek 5 megjegyzés 

"Lelked igazi otthona a Csend. Rejtelmek szentélye, melyben készen vár az üzenet. A bölcsek némán hallgatják, de a balgák elűzik s locsogva tovább matatnak a hírek ócskapiacán." Simon András Lél… Nézet »

Rövid Napi pozitív gondolatok

Rövid Napi pozitív gondolatok Pozitív Pozitív gondolatok Amikor a "panasz-dumát" kikapcsolod a fejedben, rájössz,hogy a valódi éned képes szembenézni mindazzal, amit az élet felkínál neked.… Nézet »

Idézetek a barátságról

Idézetek a barátságról ●"Az igaz barát olyan, mint az egészség, csak akkor értékeled, mikor már elvesztetted." ●"A jósors szerzi, a balsors próbára teszi a barátokat." ●"Sosem lesznek barátaid,… Nézet »

Komolyzenével lepték meg az utcán sétálókat 1 megjegyzés 

Komolyzenével lepték meg az utcán sétálókat Nők Lapja Cafe / Szabadidő 2012. 07. 11. - 08:35 Valahogy így kell közelebb vinni a klasszikus zenét az emberek szívéhez. A spany… Nézet »

Beszélgessünk

Ez a klub azért jön létre hogy kortól és nemtöl függetlenül beszélgessünk és ha valaki magányos és társaságra vágyik akkor csatlakozzon. Magányosok, egyedülállók klubja  
 Nagyon rossz egyedül.… Nézet »

A barátságról

A barát... A barát egy mosoly, mely bátorít, ha félsz; A barát a taps, mely ujjong, ha célba érsz. A barát egy kéz, mely felhúz, ha elestél; A barát az álom, mit éberen kerestél. A barát egy könnycs… Nézet »

Az én házam az én váram

Nem biztos, hogy a megszokott a legjobb Magyarországon nem jellemző a mobilitás: sokan ugyanabban a lakásban, családi házban töltenek akár 3-4 évtizedet is, miközben az élethelyzetük folyamatosan vá… Nézet »

Soha ne légy szomorú

Soha ne légy szomorú, ha a valóság túl rideg. S ne keseredj el, ha nem találod helyed. A valós élet olyan, mint a csörgedező patak, előfordul néha, hogy nehezebben halad. Ha nem találod céljaid… Nézet »

RSS

KATANING TV

OLDAL FORDÍTÓ

TÁMOGATÁS

                 
***

HA TEHETED TÁMOGASD A KATANING OLDALT!

                  KÖSZÖNJÜK!!!

ISTEN HOZOTT!

***


FACEBOOK

MÁR A FACEBOOKON IS MEGTALÁLSZ MINKET! LIKE-OLJ BENNÜNKET OTT IS!!!

Születésnapok

Mai születésnapok

ADMINOK

*******

ooo

***

***

***

free counters

***

*******

Profilkártya

Betöltés...

© 2022   Created by Bertalan Katalin.   Működteti:

Profilkártyák  |  Jelentse észrevételét  |  Használati feltételek

***

*** ***