KEDVES KATANING TAGOK KÉRÜNK MINDENKIT HOGY ÜZENŐFALÁN ÉS PRIVÁT ÜZENETEIBŐL AZ 1 HÓNAPNÁL 

RÉGEBBI ÜZENETEKET ÉS KÉPEKET   KITÖRÖLNI SZÍVESKEDJETEK  HOGY NE TERHELJÜK TÚL AZ OLDALT.   A SAJÁT OLDALON LÉVŐ KOMMENTEKTŐL JOBRA EGY PICI PIROS +  OTT TÖRÖLHETŐ.

Kedves Barátaink ! A Faliujságon lehet üzenni egymásnak. A Körpanoráma csoportban is lehet nézni Tévé műsort és sok szép tájat is nézni.Kellemes időtöltést kivánunk Mindenkinek!

Kedves Barátaink! ÚJDONSÁG  A NING RÉSZÉRŐL.       !!!

 Ez egy zárt közösség oldal ,ahol   2010. óta a szabadidejét szeretetben,békességben együtt töltő csapat értékes Tagjává váltunk. AZ OLDAL  nem  FIZETŐS  Ezért kérek mindenkit aki velünk akar maradni hogy hivja meg barátait az oldalra .

Kivánunk mindenkinek kellemes idötöltést az oldalon.

                                !                                          

5 Feng Shui tipp, hogy kiűzd a negatív energiát az otthonodból

5 Feng Shui tipp, hogy kiűzd a negatív energiát az otthonodból

Nyomasztónak, nehéznek érzed magad az otthonodban? Ingerült vagy, és a legapróbb dologtól kiütöd a biztosítékot? Ideje kitakarítanod az elméd és a környezeted a negatív energiáktól. Hagyatkozz a Feng Shuira, és töltődj fel.

1. Tárd ki az ablakokat – gondolj csak bele, mennyire jó a természet lágy ölén. A levegő élettel teli, és gyakran tölt el frissességgel. Ha kitárod az ablakaidat, magadhoz engedheted ezt a jótékony kis szellőt, mely felszabadít. Végy mély, tisztító levegőt, és fújd ki magadból a negatívat. Igyekezz naponta fellélegezni, még ha csak néhány perc erejéig is.

2. Égess tömjént – legyen kéznél mindig pár tömjénpálcika. Gyújtsd meg, ha ingerült vagy, netán összebalhéztál valakivel, vagy ramatyul érzed magad, és add át magad az érzékeknek. A tömjénnek energiaturbó hatása van, visszaállítja az egyensúlyt a környezetedben és az elmédben. Van akinek a fehér zsálya illata jön be, vagy akinek a szantálfáé. Válaszd azt, ami az orrodnak tetszik. Azzal, hogy megtisztítod a levegőt, erővel töltöd fel azt.

3. Söpörj – a porszívó tökéletes, ha por- és kosztalanítani akarod a lakást. Ugyanis mindkettő felemészti a pozitív energiát. A seprűvel való söprésnek azonban energiapumpáló hatása van. Nem kell a sörtékkel érintened a padlót. A koszt hatékonyan eltakaríthatod a jól bevált porszívóval. Jelképesen is söpörhetsz, ki az ajtón vagy egy ablakon. Ezzel kitessékeled a régit, helyet adva az újnak, frissnek.

4. Végy egy tengeri sós fürdőt – a lehangoltság, unottság, ingerlékenység akár hetekig is kínozhat. Bújj 20 percre egy kád forró vízbe, melyben előbb tengeri sót oldottál fel. Azonnal hatni fog. Regenerálja az energiamezőidet, javítja a hangulatod. Keverj 2–4 csésze tengeri sóhoz pár cseppet a kedvenc illóolajodból (narancshéj is megteszi), majd add hozzá a fürdővízhez. Aztán merülj el, és tisztulj meg.

5. Használj szép szavakat – a szokások nem változnak egyik napról a másikra, ezért próbáld ki ezt azonnal: igyekezz, hogy naponta ötvenszer mondd ki a szeretet és az öröm szavakat. Ha szép szavakkal borítod be a világot, a világ viszonozni fogja. A szavaknak erejük van, hatalmuk az életünk felett. Csak meg kell figyelned a körülötted elhangzó szavakat, és azt, hogyan érzed magad tőlük.

Forrás: twice.hu

Megtekintések: 100

Hozzászólás

A hozzászóláshoz tagja kell hogy legyen a Kataning –nak.

Csatlakozzon a(z) Kataning hálózathoz

KATANING TV

OLDAL FORDÍTÓ

TÁMOGATÁS

                 
***

HA TEHETED TÁMOGASD A KATANING OLDALT!

                  KÖSZÖNJÜK!!!

ISTEN HOZOTT!

***


FACEBOOK

MÁR A FACEBOOKON IS MEGTALÁLSZ MINKET! LIKE-OLJ BENNÜNKET OTT IS!!!

Születésnapok

Mai születésnapok

Holnapi születésnapok

ADMINOK

*******

ooo

***

***

***

free counters

***

*******

Profilkártya

Betöltés...

© 2021   Created by Bertalan Katalin.   Működteti:

Profilkártyák  |  Jelentse észrevételét  |  Használati feltételek

***

*** ***