KEDVES KATANING TAGOK KÉRÜNK MINDENKIT HOGY ÜZENŐFALÁN ÉS PRIVÁT ÜZENETEIBŐL AZ 1 HÓNAPNÁL 

RÉGEBBI ÜZENETEKET ÉS KÉPEKET   KITÖRÖLNI SZÍVESKEDJETEK  HOGY NE TERHELJÜK TÚL AZ OLDALT.   A SAJÁT OLDALON LÉVŐ KOMMENTEKTŐL JOBRA EGY PICI PIROS +  OTT TÖRÖLHETŐ.

Kedves Barátaink ! A Faliujságon lehet üzenni egymásnak. A Körpanoráma csoportban is lehet nézni Tévé műsort és sok szép tájat is nézni.Kellemes időtöltést kivánunk Mindenkinek!

Kedves Barátaink! ÚJDONSÁG  A NING RÉSZÉRŐL.       !!!

 Ez egy zárt közösség oldal ,ahol   2010. óta a szabadidejét szeretetben,békességben együtt töltő csapat értékes Tagjává váltunk. AZ OLDAL  nem  FIZETŐS  Ezért kérek mindenkit aki velünk akar maradni hogy hivja meg barátait az oldalra .

Kivánunk mindenkinek kellemes idötöltést az oldalon.

                                !                                          

Batyus buli volt Várad-Őssiben Nagyvárad- Szombat este az RMDSZ várad-őssi szervezete ünnepséget rendezett a székházában, melyen a hölgyeket is köszöntötték a múlt heti nőnap apropóján. Tombolasorso…

Batyus buli volt Várad-Őssiben

Batyus buli volt Várad-Őssiben
Nagyvárad- Szombat este az RMDSZ várad-őssi szervezete ünnepséget rendezett a székházában, melyen a hölgyeket is köszöntötték a múlt heti nőnap apropóján. Tombolasorsolás is volt és élőzene szólt.

 

 

Az elmúlt hétvégén batyus bulit rendezett a székhelyén az RMDSZ nagyvárad-őssi szervezete, melyen a jelenlevők elsősorban a hölgyeket tüntették ki figyelmükkel, tekintettel arra, hogy nemrég ünnepelték a Partiumban is a nemzetközi nőnapot. Gulyás Barna elnök koordonálásában ez volt az első nagyobb szabású rendezvény, amióta február közepén megválasztották a körzeti RMDSZ új vezetőjének. Mivel néhány nap múlva az 1848-as forradalom és szabadságharc 164. évfordulójáról is megemlékezünk, az érkezők nem csupán kedves fogadtatásban részesültek, hanem egy-egy kokárdát is kaptak ajándékba.

A megfelelő hangulatról Kiss Géza és Kiss Lívia gondoskodtak, akiknek köszönhetően élőzenére rophatták a táncot mindazok, akik úgy döntöttek, hogy az asztaloknál zajló tereferéjüket egy kis mozgással szakítják félbe.

 

Élőzene és tánc

 

A szervezők ezen kívül egyéb meglepetésekkel is szolgáltak: két tehetséges fiatal, Lunguy Angéla (ének) és Tóth Gábor (gitár) magyar könnyűzenei slágereknek az éneklésével kápráztatták el hallgatóságukat, majd a várad-őssi Ifjúsági Ház Favorite Dance elnevezésű tánccsoportjának két párja lépett fel: Larisa Stoia és Adrian Ţibişcă,

illetve Adriana Pintea és Andrei Ivancov előbb a Rózsaszínű Párduc című rajzfilm zenéjére adtak elő latin táncokat, majd standard táncok következtek, Miki egérnek és barátnőjének, Minnie-nek a főszereplésével. A gyermekek felkészítéséért Ursu Edithet és Ursu Andradét illeti köszönetet.

A rövid, de színvonalas produkciók után hajnalig folytatódott a buli, többek közt az elmaradhatatlan vonatozással, a táncolást azonban többször is a tomboláknak a kisorsolása szakította félbe melyet, talán mondanunk sem kell örömmel vett tudomásul a több tucatnyi résztvevő.

 

Ciucur Losonczi AntoniusFergeteges jó buli volt sok meglepetésel! Nönapi Batyus Buli Volt Várad-Össiben Slideshow: Kata’s trip to Oradea, Transylvania, Romania was created by TripAdvisor. See another Oradea slideshow. Take your travel photos and make a slideshow for free.Folytatás következik......

Megtekintések: 70

Hozzászólás

A hozzászóláshoz tagja kell hogy legyen a Kataning –nak.

Csatlakozzon a(z) Kataning hálózathoz

KATANING TV

OLDAL FORDÍTÓ

TÁMOGATÁS

                 
***

HA TEHETED TÁMOGASD A KATANING OLDALT!

                  KÖSZÖNJÜK!!!

ISTEN HOZOTT!

***


FACEBOOK

MÁR A FACEBOOKON IS MEGTALÁLSZ MINKET! LIKE-OLJ BENNÜNKET OTT IS!!!

Születésnapok

Mai születésnapok

Holnapi születésnapok

ADMINOK

*******

ooo

***

***

***

free counters

***

*******

Profilkártya

Betöltés...

© 2021   Created by Bertalan Katalin.   Működteti:

Profilkártyák  |  Jelentse észrevételét  |  Használati feltételek

***

*** ***