KEDVES KATANING TAGOK KÉRÜNK MINDENKIT HOGY ÜZENŐFALÁN ÉS PRIVÁT ÜZENETEIBŐL AZ 1 HÓNAPNÁL 

RÉGEBBI ÜZENETEKET ÉS KÉPEKET   KITÖRÖLNI SZÍVESKEDJETEK  HOGY NE TERHELJÜK TÚL AZ OLDALT.   A SAJÁT OLDALON LÉVŐ KOMMENTEKTŐL JOBRA EGY PICI PIROS +  OTT TÖRÖLHETŐ.

Kedves Barátaink ! A Faliujságon lehet üzenni egymásnak. A Körpanoráma csoportban is lehet nézni Tévé műsort és sok szép tájat is nézni.Kellemes időtöltést kivánunk Mindenkinek!

Kedves Barátaink! ÚJDONSÁG  A NING RÉSZÉRŐL.       !!!

 Ez egy zárt közösség oldal ,ahol   2010. óta a szabadidejét szeretetben,békességben együtt töltő csapat értékes Tagjává váltunk. AZ OLDAL  nem  FIZETŐS  Ezért kérek mindenkit aki velünk akar maradni hogy hivja meg barátait az oldalra .

Kivánunk mindenkinek kellemes idötöltést az oldalon.

                                !                                          


09:19:54 
Az optimizmuaról
 

AZ OPTIMIZMUSRÓL 

Dicsérd meg saját magad - fő az 

optimizmus! 

A borúlátókat még az ág is húzza. Ha valaki hajlamos a pesszimizmusra, gyakran a sikerét sem akarja tudomásul venni. A kudarc pedig kudarcot szül. Ha te is a világ szerencsétlenjének érzed magad, fogadd meg jó tanácsainkat. 

Kudarcból kihívás 

A kudarcoktól ne törj le, inkább kovácsolj belőlük tőkét. Az optimista minden kudarcot kihívásnak, rögtön megoldandó feladatnak tekint. Így nincs ideje sokáig nyalogatni sebeit. Ha ugyanis átadod magát az önsajnálatnak, rendszerint egyik kudarc követi a másikat. Ne ess ebbe a hibába! Az életben azok a sikeresek, akik mindig képesek voltak újra és újra kezdeni. 

Nyugtázd a sikert! 

A borúlátók sokszor mindent csak a szerencsének tulajdonítanak. Sokkal okosabb nyugtázni az eredményt – egy öndicsérettel. Ez magabiztossá tesz, és megalapozza a további sikereket. 

Foglald el magad! 

Minél több a tennivalód, annál kevesebb időd lesz a balsikerekkel törődni. Ha ráérsz, a problémák is nagyobb súlyt kapnak az életedben. 

Vigyázz a kondidra! 

Egyél rendszeresen, és fogyassz elegendő szénhidrátot is! Utóbbi kedvezően befolyásolja az agy kémiai folyamatait, így könnyebben leküzdheted a stresszt, a bánatot. Ez persze nem azt jelenti, hogy éjjel-nappal süteményt, vagy csokoládét kell majszolnod ahhoz, hogy stresszmentes életet élhess. Sokat segíthet a rendszeres testedzés; fokozza az önbizalmat. 

Barátkozz optimistákkal! 

Nemcsak a pesszimizmus „ragályos", hanem az optimizmus is. Ha hajlamos vagy a borúlátásra, messziről kerüld a pesszimistákat. 

Higgy a sikerben! 

Képes vagy hinni a sikerben? Ez már fél győzelem, Szintén fontos, hogy a gyereket is optimista életszemléletre neveld. Ha az utód kudarcot vall, mondd meg neki: megérted a bánatát. Majd idézd fel a közelmúltban elért sikereidet, így megakadályozhatod, hogy a gyerek melléd zuhanjon. 

A rossz is lehet jó 

A boldogság igazi titka: élvezni kell az élet apró örömeit. Ne hidd, hogy ez közhely. Gondolj rá: sokszor az igazi vágyak teljesülése sem okoz örömet. Az apró dolgoknak viszont mindig tudunk örülni. Tehát a nagy álmok kergetése közben értékeld a kicsinységeket is! 

Tarts önvizsgálatot! 

Valóban arra fordítod az energiádat, amire érdemes, és ami jó érzéssel tölt el? Egy biztos: ne sajnáld az időt a kedvteléseidre. Sok nő csak a családja boldogságával törődik, mindig a férj, a gyerek az első, a második a munkahely, és csak valahol a hátsó sorokban van önmaga. Ha te is ilyen vagy, ne csodálkozzon, ha előbb-utóbb saját szeretteidet is ellenszenvesnek találod. 

Lassíts és lazíts! 

No meg figyelj például a kellemes dolgokra. És ne feledd! A rossznak is van jó oldala. Ne félj az újtól! Akik hajlamosak a felfedezésre, hamarabb boldogulnak. Értheted ezt szó szerint is!

Megtekintések: 65

Hozzászólás

A hozzászóláshoz tagja kell hogy legyen a Kataning –nak.

Csatlakozzon a(z) Kataning hálózathoz

KATANING TV

OLDAL FORDÍTÓ

TÁMOGATÁS

                 
***

HA TEHETED TÁMOGASD A KATANING OLDALT!

                  KÖSZÖNJÜK!!!

ISTEN HOZOTT!

***


FACEBOOK

MÁR A FACEBOOKON IS MEGTALÁLSZ MINKET! LIKE-OLJ BENNÜNKET OTT IS!!!

Születésnapok

Mai születésnapok

Holnapi születésnapok

ADMINOK

*******

ooo

***

***

***

free counters

***

*******

Profilkártya

Betöltés...

© 2021   Created by Bertalan Katalin.   Működteti:

Profilkártyák  |  Jelentse észrevételét  |  Használati feltételek

***

*** ***