KEDVES KATANING TAGOK KÉRÜNK MINDENKIT HOGY ÜZENŐFALÁN ÉS PRIVÁT ÜZENETEIBŐL AZ 1 HÓNAPNÁL 

RÉGEBBI ÜZENETEKET ÉS KÉPEKET   KITÖRÖLNI SZÍVESKEDJETEK  HOGY NE TERHELJÜK TÚL AZ OLDALT.   A SAJÁT OLDALON LÉVŐ KOMMENTEKTŐL JOBRA EGY PICI PIROS +  OTT TÖRÖLHETŐ.

Kedves Barátaink ! A Faliujságon lehet üzenni egymásnak. A Körpanoráma csoportban is lehet nézni Tévé műsort és sok szép tájat is nézni.Kellemes időtöltést kivánunk Mindenkinek!

Kedves Barátaink! ÚJDONSÁG  A NING RÉSZÉRŐL.       !!!

 Ez egy zárt közösség oldal ,ahol   2010. óta a szabadidejét szeretetben,békességben együtt töltő csapat értékes Tagjává váltunk. AZ OLDAL  nem  FIZETŐS  Ezért kérek mindenkit aki velünk akar maradni hogy hivja meg barátait az oldalra .

Kivánunk mindenkinek kellemes idötöltést az oldalon.

                                !                                          

Teljesen kiborult az X faktor mentora élő adásban! Videóval!

Teljesen kiborult az X faktor mentora élő adásban! Videóval!

A tegnapi napon az X faktorban egy olyan eseményre került sor, amely még a hazai X faktor során nem volt, egy Mentornak a saját két versenyzője közül kellett választani.

A tegnapi döntő során sok versenyző nem nyerte el a mentorok tetszését, tény hogy voltak köztük kicsit hamisak és gyengék, de ezek a tehetséges fiatalok még csak most tanulják a színpad világát.

Bagosi Alexa, aki nem rég egy komoly sérülést is szerzett a próba során, most olyan profin mozgott a színpadon, hogy szinte nem is látszott rajta milyen komoly fájdalmai vannak a mozgás során.Ám Alexa megosztotta a mentorokat, míg Keresztes Ildikónak tetszett a lány produkciója, addig Malek Miklós unalmasnak, Geszti Péter pedig szörnyűnek nevezte az eladást. Gesztinek a véleménynyilvánítás végén volt még egy beszólása is: „nem azért volt rossz az előadás, mert eltörte a lábadat Feró, mint marketinges” Szegény lányt igen csak érzékenyen érintette a mentorok véleménye.

 

A hajdú ikrek  Fergie feat. Sean Kingston – Big Girls Don’t Cry “A nagy lányok nem sírnak” című dallal léptek színpadra. Ferót megnyerte a két lány, ám Malek szerint csak aranyosak, kedvesek a lányok, de még legalább két-három év kell ahhoz, hogy ebbe a mezőnybe beleférjenek.

A X faktor heti sztár fellépője Tóth Gabi volt, aki egy igen merész ruhában lépett színpadra, és szinte egy erotikus show keretén belül énekelte el a "A Jöjj még című dalát.A verseny végén ismét eljött a szavazások lezárása ahol a két legkevesebb szavazatot kapott versenyzőnek kell párbajoznia egymás ellen. A műsor alatt a nézők Keresztes Ildikó két mentorálltjára, a 24 év alatti fiúk közötti induló Lil.C-re és Demes Tamásra adták le a legkevesebb szavazatot.


A párbaj utána a legnehezebb helyzetbe Keresztes Ildikó került, hiszen neki kellett döntenie, melyik mentoráltját küldje haza. Hasonló esetre, hogy egy mentornak saját versenyzői között kellett választani, még sosem volt példa. Ildikó végül Lil. C mellett tette le a voksát, hogy ő folytassa a versenyt, így 3-1 arányban Demes Tamást küldték haza a mentorok.

Ildikó teljesen kiborult a show végére, hiszen számára mindkét fiú nagyon kedves, ám végül mégiscsak döntenie kellett.

Címkék: X faktor, mentor, Keresztes Ildikó, párbaj

Megtekintések: 80

Hozzászólás

A hozzászóláshoz tagja kell hogy legyen a Kataning –nak.

Csatlakozzon a(z) Kataning hálózathoz

KATANING TV

OLDAL FORDÍTÓ

TÁMOGATÁS

                 
***

HA TEHETED TÁMOGASD A KATANING OLDALT!

                  KÖSZÖNJÜK!!!

ISTEN HOZOTT!

***


FACEBOOK

MÁR A FACEBOOKON IS MEGTALÁLSZ MINKET! LIKE-OLJ BENNÜNKET OTT IS!!!

Születésnapok

Mai születésnapok

Holnapi születésnapok

ADMINOK

*******

ooo

***

***

***

free counters

***

*******

Profilkártya

Betöltés...

© 2021   Created by Bertalan Katalin.   Működteti:

Profilkártyák  |  Jelentse észrevételét  |  Használati feltételek

***

*** ***